2777
2789

سلام من ۲ ساله اقدامم دکتر رفتم پارسال ۳ ماه دارو مصرف کردیم فولیکول های خوبی هم داشتم اما نشد نه خودم نه شوهرم مشکلی نداریم 

الان۳ ماه میرم باشگاه ورزش میکنم پریودی هامم منظمه دقیقا ۳۰ هرماه پریود میشم حالا از روز ۳۰ زیر دلم  هی تیر میکشه ول میکنه تا همین امروز همینطوریم اما پریود نشدم هنوز باید ۳۰ پریود میشدم الان ۲ روز عقب افتاده به نظرتون احتمالش هست باردار شده باشم؟؟ بخاطر باشگاه رفتنم میگم شاید تخمدان هامو تحریک کرده فعال شدن و اقدامم داشتم به نظرتون باردارم؟همیشه پریودی هام به موقع بوده علامت های پریودی هم دارم که هی دلم تیر میکشع 

بیبی چک بزن 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ترشحاتت فرقی کرده؟؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمال زیاد هستی

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

سفید رنگ شیری رنگه

ی بیبی چک بزن

سینه هات فرق کرده؟طعم دهنت عوش شده؟کمر و پهلوهات گرفتگی داره؟سردرد یا تشنگی داری؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بی بی چک بزن .منم شب ۳۰ باید پریود میشدم عقب انداختم  پهلو هام و زیر دلم درد میکنه نمیدونم باردارم یا چی نه منتظرم شنبه بی بی چک بزنم

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
وای خدا کنه خیلی منتطر بودم مسگم چون باشگاه رفتم احتمالش هست فعال کرده باشه تخمدان هامو؟

ورزش کردن تاثیر مثبت روی باردار شدن داره

ورزش سنگین ولی خوب نیست چ ورزشی میکنی؟

بی بی چک بزن .منم شب ۳۰ باید پریود میشدم عقب انداختم  پهلو هام و زیر دلم درد میکنه نمیدونم بارد ...

توی بارداری ترشحات زیاد میشه و فرق میکنه