دوست خواهرم بومی نبوده زده بومی بعد با سهمیه ایثارگری پدرش قبول شده یعنی ببینید چقدر ناحقی میشه و رفته اون شهری که بومی نبوده آشنا پیدا کرده براش استشهاد پر کردن این رو شنیدم دلم برای افراد بی سهمیه که ازین کارها هم نمیکنند خیلی سوخت و اگر این خانم این کار رو نمی کرد شاید واقعا حق یه نفر دیگه بودکه اون هم زحمت کشیده و فقط تقلب بلد نیس حقش ضایع شده این وسط،واقعا چرا مردم به حقشون قاع نیستن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سهمیه فکر میکنی چقدر تاثیر داره بابا از این سهمیه بکشید بیرون کار اون خانم توجیه نمیکنم ولی هرکی میرسه ب شوهرم ب پدرش فوش میده که این کار دولتی داره بابا اینم آزمون داد خوند درس درسته این وسط لایی هم میکشن ولی توروخدا ب همه نگید سهمیه بخدا شوهرم حاضربود پدرش بود ولی هیچی نداشتیم نمیدونی چه آسیب روانی نصیبشونه
دوران مدرسه ما هم همین بود ما عرضه تقلب نداشتیم ده دوازده میگرفتیم ی سری اکیپی تقلب میکردن ۱۶ ب بالا میشدن میزدنشون تو سر ما
ی سری هم خر خون بودن ۱۹ و نیم میگرفتن گریه میکردن ک چرا ۲۰ نشدن (اره درس حدس زدی عن بازی)
خلاصه ک هیچ کدوم هیچ پخی نشدیم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.