2777
2789

خاما خیلی مهمه یکی از فامیلای شوهرم پشت سرمون دروغ میگفته تو جمعا 

منم پیام دادم حق نداری شایعه سازی کنی و دروغ بگی گفتم دنیا گرده بترس

کلی حرف بارم کرد ه و رفته به مادرشوهرم و جاریام بازم دروغ گفته و فحش و... 

نیگه پشت سرت کلی حرف درمیارم حالا ببین(خودش علنا بهم میگه) 

من تو پیامم حرف بدی نزدم ولی اون کلی فحش داد و... اسم تمام خوندامو هم گرفت

میخام پیامی که دادم و فقط گفتگو رو برای خودم پاک کردم برگردونم به شوهرم نشون بدم 

راهی هست؟ 

سر یه جمله من یه دعوای بزرگ میخاد درست کنه(هر چند بهش گفتم ازش ترسی ندارم) 

⚘خدایا شکرت❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر غلط املاییم ببخشید 

فک نکنم

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
میگه به چه حقی بم پیام دادی حالا میرم پشت سرت حرف میزنم😂

پیامای اونو داشته باشی کافیه 

جلو شوهرتم دست بالارو بگیر وتامام

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
پیامای اونو داشته باشی کافیه  جلو شوهرتم دست بالارو بگیر وتامام

شوهرم میشناستش.. به مامانش زنگ زده که جلوشو بگیرین

حالا مامانش گفته ما هم میشناسیمش شما بزرگی کنید ولش کنید. 

پیامهای خودش صوتی صداش میلرزه اونقدر حرص میخوره

حتی گفت من ازشوهرت نمیترسم با صوتیام حتی بیاد دمدرم

گفت صوتیامو نشون هر کی میخای بدی بده من از هیچکس نمیترم

⚘خدایا شکرت❣
شوهرم میشناستش.. به مامانش زنگ زده که جلوشو بگیرین حالا مامانش گفته ما هم میشناسیمش شما بزرگی کنید ...

چ سلیطس..اگه همه میشناسنش که خب میدونن داره چرت و پرت میگه .ادم میسوزه ها ولی بیخیالش شو .نمیارزه اعصابتو خورد کنی براش