2777
2789
عنوان

یه راهکار میدین

29 بازدید | 18 پست
من دو سه روز یکبار میرم خونه خانواده شوهرم هروقت میرم تا میگم سلام پدر شوهرم میگه سلام چه عجب اومدی زیارت قبول خیلی ناراحت میشم آخه اون یکی جاریم ماهی یکبار میاد بهش اینطور نمیگن یه جوابی میخوام بدم که دیگه نگه؟

تــــو

یه مدت کمتر برو بعد که نری میفهمه رفتارش بده ...بعدشم علت رو به مادر شوهرت بگو تااون به شوهرش انتقال بده منکه از این راه خیلی جواب گرفتم.کانال مادر شوهر به پدرشوهر
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخواد جواب بدی دیر دیر برو خونشون دیگه نمیگن 😀
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((... 💃💃💃
خب حتما خیلی دوستتون دارن 😃
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((... 💃💃💃