2777
2789

سلام میخوام موهامو حنا بزارم بعد میگن باید با قهوه قاطی کنم که زیاد به قرمزی نره‌ رنگش...حالا میشه یکی دقیق دستورالعملشو بگه؟یعنی کی و چطور اضافه کنم؟؟؟کلا اگه تجربه حنا گذاشتن دارین بگین...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

من برا عروسیم آرایشگر به شوهرم گفته بود سرشو با حنا و قهوه بشوره 

هرچقدر حنا ریختی یکم بیشتر قهوه بریز تا رنگ نگیره

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من برا عروسیم آرایشگر به شوهرم گفته بود سرشو با حنا و قهوه بشوره  هرچقدر حنا ریختی یکم بیشتر ق ...

یعنی مقدار قهوه بیشتر از حنا باشه؟بعد قهوه جوشانده میگن باید بریزم؟؟

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من میزارم ‌‌....حنا رو بریز توی یه ظرف چند قاشق قهوه بریز خواستی یکم روغن زیتون یا هر چی اونم بریز بعد آب گرم هم بزن خواستی تقویت شه وقتی خنک شد یه تخم مرغ هم بزن 

روش دوم بجای آب گرم قهوه درست کن بریز راحت تره 

بعدم مثل رنگ بزار ..چند ساعت 

ببین من میزارم ‌‌....حنا رو بریز توی یه ظرف چند قاشق قهوه بریز خواستی یکم روغن زیتون یا هر چی اونم ب ...

ممنون از توضیحاتت...کامل متوجه شدم مرسی🩷

نه بیشتر که نه ‌..در حد چند قاشق 

من با آب ابوی جوشیده گذاشتم ماهگونی و شرابی شده بود .آبجیم موهاش خرمایی شده بود انگار از آرایشگاه اومده شرایی شرابی

نه من قهوه عادی ریختم 

آره چون میخوای حنا رنگ‌ نگیره دیگه 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

نه بیشتر که نه ‌..در حد چند قاشق  من با آب ابوی جوشیده گذاشتم ماهگونی و شرابی شده بود .آبجی ...

منم موهام‌خرمایی روشنه میخوام یه حالت قهوه ای داشته باشه ...یعنی با قهوه شرابی میشه؟بقیه که میگن تناژ قهوه ای داره اینجوری😅