2777
2789

برو بچه جون سر درس و مشقت،الان تو چه وقتته برا اینکارا!!شاگرد مغازه میوه فروشو میخوای چیکار!!برو که اعصابمو خورد کردی،هرچیزی وقتی داره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوکیلی چن سالته 

یکی که اول فک کردی خریداره 

بعد فهمیدی اونجا کار میکنه 

و بعد میگی مال خودشه 

و از قضا خیلی خوشگل و خوشتیپه و بور و چش رنگیه و....عاشقت شده 

تازه نگاه به دخترای دیگه هم نمیکنه اصلا چون تو چششو گرفتی و بهت پایبنده 

چیزی مصرف کردی؟😐😐😐😐🤧

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
اقا من چشمم اب نمبخوره،شماره داد میتونه برا خیلی هدفای مختلف شماره بده،ی مدت بصبر اگه نیومد خواستگار ...

وووو شما هم همش فکر میکنید هر کی اومد سمتتون فقط میخواد تجاوز کنه چرا اینجوری هستین آخه 

بابا شاید میخواد بیشتر آشنا بشن 

خیلی شایدا هست 

خب چجوری شماره داد؟

شب مهمون داشتیم صبحی رفتم مغازه..این دفعه خودم تنها بودم..خیلی گرم گرفت..بعدش خودش میوه ها رو جدا میکرد و اینا...بعد اومدم خونه..گف نمیخایید بیام کمک..گفتم ن..اومدم خونع میوه ها رو که دراوردم دیدم یه کاغذ توشه شماره نوشته نوشته فلانیم بهم پیام بده کارم خیلی واجبه