2777
2789
عنوان

زنی که شوهرم باهاش به من خیانت کرد

1547 بازدید | 77 پست

سلام

تاپیکای قبلیم هست شوهرم با یه نفر یکسال و نیمه دوسته عکساشونو دیدم ظاهرا رابطه جنسی هم داشتن 

شوهرم همه چیشونو پاک کرده بود عکساشونو دیدم و ۵_۶تا پیام اخیرشون

عکسارو یه جایی قایم کرده بود که فک نمیکرد من ببینم

الان چند روزه باهاش خیلی سردم هرچی التماسم میکنه که بگو چی شده بهش نگفتم 

میخام اطلاعات بیشتری راجب دختره پیدا کنم که کپ کنه از کجا فهمیدم

ولی حتی نمیدونم اسم دختره چیه

به فامیل سیوش کرده بود

عکساش اکثرا تو آرابشگاهه احتمالا آرایشگره

اسم و سن و وضعیت تاهل و.... شو چه جوری دربیارم؟

خود شوهرم بلده از رو شماره همه چی طرفو در میاره ولی من بلد نیستم

کسی میتونه کمک کنه

سازمان های ارتشی و اطلاعاتی میتونن با شماره حتی پیام های طرف رو هم بازیابی کنن فکر نکنم شخص عادی بتونه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زنگ بزن از یک شماره الکی. بعد بگو یه وقت میخواستم شمارتو یکی بهم داده و از کارتون تعریف کرده و.....

دیگه چون نمیدونی شغلش،چیه باید حرفه ای بری جلو تا لو نری

بعدم آدرس بگیر برو.رفتی محل کارشو پیدا کردی میتونی یسری اطلاعات اولیه از خودش بگیری.

مگه اس ام اسمشون و ندیدی؟ شماره زنه رو در بیار 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یا مثلا از در آرایشگر بودنش زنگ بزنم بگم چی بهش؟ که اطلاعات بگیرم

اسپ و فامیلتو کلا یچیز دیگه بگو شر نشه

البته ممکنه بدونه تو همسر اون اقایی حتی عکستو دیده باشه پس یگی دیگه رو بفرست  وای چقدر حالم بهم زنه حرف زدن درباره اینچیزا سر ادم درد میگیره🤢

به نظرم اگر شمارشو داری زنگ بزن بهش برای کارای ارایشگاهی ببین چی میگه . یا به دوستی کسی که میشناسی ن ...

آخه یگم مشکوک نمیشه براش 

اینکه شمارشو دارم ولی آدرس آرایشگاهشو ندارم

راست میگی خودم برم آرایشگاهش بپرسم آخه زنگ بزنم ولی نه اسمشو بدونم نه آدرسشو آدرس میده برم؟

شاید شوهرت عکستو بهش نشون داده باشه یا تو گوشی شوهرت عکستو دیده باشه خودت نرو

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️