2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 112 پست
انق ترسیده بودم دستام میلرزید فق بلاکش کردم ولی من اخه نمیتونم ب خانوادم بگم کجا میرم من کلا ۱۷ سالم ...

چون سنت کمه میترسی تاپیک بزن مراحل شکایتتو از بچه ها بپرس

پلیس فتا انقد مهربونهههه تحویلتم میگیرن پیششون بزن زیر گریه خررر نشی با پسره راه بیای تا آخر عمرت باید سواری بدی دیگه جوانیت تباه میشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابا تو گالریم نبود تو حافظه پاک شدم بود برگشت میزدم ولی تو گالری نبود 

اهان 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
هوم ولی واقعا فقط توی گوشی خودم بود نه گروهی داشتیم ک بفرستم ن گوشی فروشی رفتم

خدایی راست میگی 

ببین گلم اگه به کسی دادی عکس ها رو به پلیس بگو خییلیلییییی کمک میکنه توی پیدا کردن اون شخص 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
خیلی استرس دارم نمیتونم گریه کنم وگرن میزدم زیر گریه بحدا اخه من کاری نکردم از کجا اورده اگ خانوادم ...

عزیزم استرس نداشته باش. اگر بازم پیام داد تو هم تهدیدشکن. 

خاطره من از 15 سالگیمه. تو اوج بچگی. یه عکس عادی با شال و مانتو برا یه پسر فرستاده بودم بعد هی تهدید میکرد ک اگه نیای سر قرار عکستو پخش میکنم.

منم بچه بودم ترسیده بودم.

شمارشو دادم به دوست پسر دوستم بهش ز زد 2 تا تهدید کرد, پسره ک واسه من شاخ شده بود پشت تلفن افتاده بود ب گریه و غلط کردن.

چون سنت کمه میترسی تاپیک بزن مراحل شکایتتو از بچه ها بپرس پلیس فتا انقد مهربونهههه تحویلتم میگیرن پ ...

نه اون ک نه ولی اخه چطوری برم پیششون من میترسم بخدا دارم میمیرم الان همینجوریش مریضم س چهار بار رفتم زیر سرم دیگ نمیتونم اینو 

نه اون ک نه ولی اخه چطوری برم پیششون من میترسم بخدا دارم میمیرم الان همینجوریش مریضم س چهار بار رفتم ...

بابا نترس هیچی نمیشه فقط رفتی فتا قشنگ با چار برو آشنایی نبیننت بگه اینجا چه میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اخه عکس تو خوب بوده زیاد بد نبوده عکس من خیلی بد بود 

کاری ب عکس ندارم

موضوع اینه جلو طرف ضعف نشون بدی سواستفاده میکنه. 

اگر بازم پیام داد تو دو برابر تهدیدش کن.حتی دروغ و. بگو پیدات کردن دنبالتن. ببین چ جور محو میشه.