mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 عنوان انتقال جنین دادم حالت های پریودی دارم نظرتون چیه؟؟؟ 19041 بازدید | 37 پست سلام دوستان صبح بخیررررمن دقیقا یک هفته پیش انتقال جنین دادم از دیروز یکم حالت های پریودی دارمزیر دلم گاهی تیر میکشه کمرم درد میکنهدیشب هم یهو حالت تهوع گرفتمبه نظرتون علائم پریودهوای خیلی میترسمراهنمایی کنید تو رو خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚� 1402/04/01 | 08:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10357 لانه گزینی نیست...من طبیعی باردار شدم این مدلی بودم دکتر گفت لانه گزینیه ولی لک بینی هم داشتماسترس سمه ب خودت راه نده باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 من علائم و نمیدونم ولی دعا میکنم حامله باشی و ذوقش و کنی انشالله🙏🏻💚🌱سلامت باشی عزیزمچ دعای قشنگی بود روزمو ساخت😍الهی خودتم هرچی میخوای تو دلته خدا بهت بده😘💜🙏🏻 مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 7732 عزیزم من هنوز انتقال ندادم ولی شنیدم علایم بارداری هم مثل حالت پریودیه انشاءالله که مامان شدیعزیزم چند روز بعد از پریودی انتقال دادن واست؟؟قبلش هم باید آمپول بزنی مثل تخمک کشی؟
لیناتوپی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1249 انشالله🙏🏻💚🌱 سلامت باشی عزیزم چ دعای قشنگی بود روزمو ساخت😍 الهی خودتم هرچی میخوای تو دلته خدا ... عززیزمی ، مرسی از خودتم 🥰
مامان_منتظر۲ عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 2447 علائم پریودی و بارداری یکیه.منم از اول انتقال کمر درد.و دیگه اواخرش دل درد پریودی میگرفتم تا همین لحظه ک دارم برات مینویسم یکم دلم درد میکنه.۲ هفته اس جوابم مثبت شده
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 عزیزم من هنوز انتقال ندادم ولی شنیدم علایم بارداری هم مثل حالت پریودیه عزیزم چند روز بع ... اره هردوتاش یجوره واسه همین آدم همش دو به شکه و استرس پریودی رو دارهمن حدود ۱۵ روز بعد پریودم انتقالم بود هفته قبل پنجشنبه مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 لانه گزینی نیست...من طبیعی باردار شدم این مدلی بودم دکتر گفت لانه گزینیه ولی لک بینی هم داشتم ... اخه لک ندیدم که بگم لانه گزینی هستفقط کمر درد و دل درد دارمدیشبم داشتم غذا میکشیدم یهو چشام سیاهی رفت حالت تهوع گرفتم سریع رفتم دراز کشیدمنمیدونم چمه مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 علائم پریودی و بارداری یکیه. منم از اول انتقال کمر درد.و دیگه اواخرش دل درد پریودی میگرفتم تا همین ... ای جان به سلامتیمور مور شد بدنمینی منم این روزو میبنم که مثبت بشه مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10357 اخه لک ندیدم که بگم لانه گزینی هست فقط کمر درد و دل درد دارم دیشبم داشتم غذا میکشیدم یهو چشا ... شما نباید تکون بخوری خانوممن زن پسرعموم فقط دراز کش مادرش پرستاری کرد ماه ۷ دیگه از جا بلند شد باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 علائم پریودی و بارداری یکیه. منم از اول انتقال کمر درد.و دیگه اواخرش دل درد پریودی میگرفتم تا همین ... من از دیروز زیر دلم تیر میکشه یک هفته پیش انتقال دادمبه نظرت زود نیست؟چندتا جنین انتقال دادی شما به سلامتیکدوم مرکز بودی مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 7732 اره هردوتاش یجوره واسه همین آدم همش دو به شکه و استرس پریودی رو داره من حدود ۱۵ روز بعد پریودم انتق ... بسلامتی و دل خوش عزیزم انشاءالله که مثبته گلم
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 شما نباید تکون بخوری خانوم من زن پسرعموم فقط دراز کش مادرش پرستاری کرد ماه ۷ دیگه از جا بلند شد اره باید بیشتر استراحت کنممن اصلا استراحت نکردم خودم کارامو میکنم حتی آشپزی میکنمولی خب آروم آروم مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
mamiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 838 بسلامتی و دل خوش عزیزم انشاءالله که مثبته گلم انشالله🙏🏻🌱💚سلامت باشی عزیزدلم ممنونم 😘💜 مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�