2777
2789

سلام دوستان صبح بخیرررر

من دقیقا یک هفته پیش انتقال جنین دادم از دیروز یکم حالت های پریودی دارم

زیر دلم گاهی تیر میکشه کمرم درد میکنه

دیشب هم یهو حالت تهوع گرفتم

به نظرتون علائم پریوده

وای خیلی میترسم

راهنمایی کنید تو رو خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

لانه گزینی نیست...من طبیعی باردار شدم این مدلی بودم دکتر گفت لانه گزینیه  ولی لک بینی هم داشتم

استرس سمه ب خودت راه نده

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علائم و نمیدونم  ولی دعا میکنم حامله باشی و ذوقش و کنی

انشالله🙏🏻💚🌱

سلامت باشی عزیزم

چ دعای قشنگی بود روزمو ساخت😍

الهی خودتم هرچی میخوای تو دلته خدا بهت بده😘💜🙏🏻

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
عزیزم من هنوز انتقال ندادم ولی شنیدم علایم  بارداری هم مثل حالت پریودیه  عزیزم چند روز بع ...

اره هردوتاش یجوره واسه همین آدم همش دو به شکه و استرس پریودی رو داره

من حدود ۱۵ روز بعد پریودم انتقالم بود هفته قبل پنجشنبه

لانه گزینی نیست...من طبیعی باردار شدم این مدلی بودم دکتر گفت لانه گزینیه  ولی لک بینی هم داشتم ...

اخه لک ندیدم که بگم لانه گزینی هست

فقط کمر درد و دل درد دارم

دیشبم  داشتم غذا میکشیدم یهو چشام سیاهی رفت حالت تهوع گرفتم 

سریع رفتم دراز کشیدم

نمیدونم چمه

علائم پریودی و بارداری یکیه. منم از اول انتقال کمر درد.و دیگه اواخرش دل درد پریودی میگرفتم تا همین ...

ای جان به سلامتی

مور مور شد بدنم

ینی منم این روزو میبنم که مثبت بشه

اخه لک ندیدم که بگم لانه گزینی هست فقط کمر درد و دل درد دارم دیشبم  داشتم غذا میکشیدم یهو چشا ...

شما نباید تکون بخوری خانوم

من زن پسرعموم فقط دراز کش مادرش پرستاری کرد ماه ۷ دیگه از جا بلند شد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

علائم پریودی و بارداری یکیه. منم از اول انتقال کمر درد.و دیگه اواخرش دل درد پریودی میگرفتم تا همین ...

من از دیروز زیر دلم تیر میکشه یک هفته پیش انتقال دادم

به نظرت زود نیست؟

چندتا جنین انتقال دادی شما به سلامتی

کدوم مرکز بودی

شما نباید تکون بخوری خانوم من زن پسرعموم فقط دراز کش مادرش پرستاری کرد ماه ۷ دیگه از جا بلند شد

اره باید بیشتر استراحت کنم

من اصلا استراحت نکردم خودم کارامو میکنم حتی آشپزی میکنم

ولی خب آروم آروم

بسلامتی و دل خوش عزیزم انشاءالله که مثبته گلم

انشالله🙏🏻🌱💚

سلامت باشی عزیزدلم ممنونم 😘💜