2777
2789

خونه یکی از اشناها پرش شده ساس ماهم چون رفت و امد داشتیم ی چندتایی ماده بالغ و تخم سفید و بچشونو دیدم تمام زندگی گشتم هیجا نیستشون یعنی کجان میشه از خونه کسی بیاد فعلا تو وسیله ها نزده باشه چیکار کنم سریع از بین برن بخدا خواب و خوراک از سرم پریده چیکار کنم 

خونه مادرشوهرم ساس داشت چون خونه اشناشون ساس داشت رفت و امد میکردن خونه اینا هم پر شده بود هیچی دیگ اخرش چند روز خونه رو خالی کردن همه جا گوگرد دود کردن و سم زدن تا ازبین رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انقدر میمانن تا اینکه بعد چند سال تورو سوپرایز میکنن

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

سمشو نمیدونم والا باید بپرسم ولی فکر کنم همون گوگرده کارشونو ساخت 

خدا لعنت کنه این موجود بخدا از وقتی ازشون دیدم حس میکنم تو تمام بدنم دارن راه میرن خونه خیلی بزرگ و وسایل زیاد هر چی میگردم اصلا نمیدونم کجا هستن

سم داره .مخصوصا چوب تخت و وسایل چوبی..چون از خون تغذیه میکنن..پدرم مسافر میده تو ویلاهاش میفته..سم ...

عزیزم اسمشو برام ازشون بپرس اخه من خیلی وسیله رو رمین دارم چجور سم بزنم

ما چند سال پیش داشتیم خسته شدیم همه راهها رو رفتیم اخر یه خانم روستایی گفت عقط نفت چار ه هست ماهم نفت گرفتیم باسرنگ همه جا زدیم ازبین رفتن وگرنه به محض خاموش شدن برق رو بالشت همه جا بودند 

خدا لعنت کنه این موجود بخدا از وقتی ازشون دیدم حس میکنم تو تمام بدنم دارن راه میرن خونه خیلی بزرگ و ...

حالا ان شاءالله ک نیومدن رفت وامد نکنین با کسی ک خونش ساس داره