خونه یکی از اشناها پرش شده ساس ماهم چون رفت و امد داشتیم ی چندتایی ماده بالغ و تخم سفید و بچشونو دیدم تمام زندگی گشتم هیجا نیستشون یعنی کجان میشه از خونه کسی بیاد فعلا تو وسیله ها نزده باشه چیکار کنم سریع از بین برن بخدا خواب و خوراک از سرم پریده چیکار کنم
خونه مادرشوهرم ساس داشت چون خونه اشناشون ساس داشت رفت و امد میکردن خونه اینا هم پر شده بود هیچی دیگ اخرش چند روز خونه رو خالی کردن همه جا گوگرد دود کردن و سم زدن تا ازبین رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
.مخصوصا چوب تخت و وسایل چوبی..چون از خون تغذیه میکنن..پدرم مسافر میده تو ویلاهاش میفته..سم میزنن بعدش یخاری رو روشن میکنن تو گرما تا منهدم بشن..سمش هم فکر کنم سم پنبه هس..خیلی بده
ما چند سال پیش داشتیم خسته شدیم همه راهها رو رفتیم اخر یه خانم روستایی گفت عقط نفت چار ه هست ماهم نفت گرفتیم باسرنگ همه جا زدیم ازبین رفتن وگرنه به محض خاموش شدن برق رو بالشت همه جا بودند