ساعت سه نصف شبه صدای تلویزیون واحد بغل واضح میاد تو خونه ما
من خودم مشکلی ندارم شوهرم طفلک بد خواب شده
به خانوم همسایه پیام دادم تذکر دادم ولی انگار نه انگار 😐😡
چه ادمای بی فرهنگ پیدا میشن بخدا😏
فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
خرررررر اگه پالون عوض کنه همون خررررره. چون لباس تنش کرده و تو آپارتمان میشینه دلیل نداره فک کنی آدمه.فیلم بگیر جوری که صدا باشه تو فیلم ببر به اون رئیس ساختمون نشون بده. نشد ببر صاحبخونه.البته اگه مستاجر باشه
خرررررر اگه پالون عوض کنه همون خررررره. چون لباس تنش کرده و تو آپارتمان میشینه دلیل نداره فک کنی آدم ...
اره فردا صبح میرم پیش مدیر ساختمون
خیر سرشون معلم هستن 🙄
فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨