2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف میکنی

نگاه کن ما یک خانواده تقریبا مذهبی هستیم مامان و خاله هام مانتویی هستن و عمم مانتویی بابای من گیر داده رو چادر که الا بلا باید چادر سرت کنی مامانم هم ازم طرفداری میکنه که حجابش خوبه و اینا(مانتوم عروسکی بلند بود و سبز رنگ با جوراب شلواری)بابام یهو داد زد اره دیگه همینه ازش طرفداری میکنی که همچنین دختره گ. و ه. ی در اومده و مایه ابروریزی منه با کلی فحش های رکیک و +۱۸ که یکم حدس بزن میان توذهنت واکنش من اون لحظه فقط سکوت و بغص بود. خیلی بارها دلمو شکوندن ولی از این بدتر😔😔😭😭😭

نگاه کن ما یک خانواده تقریبا مذهبی هستیم مامان و خاله هام مانتویی هستن و عمم مانتویی بابای من گیر دا ...

هر دختری هرزه نمیشه  مگر اینکه درست تربیت نشده باشه البته دور از جون شما  بابات مقصره با این حرفاش هم ازارت میده هم از چشمت میوفته 

هر دختری هرزه نمیشه  مگر اینکه درست تربیت نشده باشه البته دور از جون شما  بابات مقصره با ا ...

نگا بعدش میاد کلی نازکشی و برام جیزی میخره و هرچی بخوام نه نمیگه اما جای این حرفاش بدجور میمونه...😔