2777
2789
عنوان

کسی از نوار بهداشتی دایلکس(Dilex) پنبه ریز استفاده کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18716 بازدید | 96 پست

دوستان اگر کسی تمایل به خرید این محصول داره من عضو نتورک پنبه ریز هستم میتونم یا ثبتنامتون کنم خودتون بخرید یا من براتون سفارش بدم به آدرستون بسیار عالی این محصول نظریاتشم میتونین بخونین 🌺🌺🌺🌺🌺

09192958455

اسماعیلی در خدمتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من یک ساله دارم از نوار بهداشتی دایلکس استفاده میکنم و خودم هم نماینده آنلاین فروش محصولات سلولوزی دایلکس هستم. میتونم براتون ارسال کنم. 

نوار بهداشتی دایلکس واقعا عالیه مناسب فصل گرنه چون عرق نمیندازه بو نمیگیره و جذاب تر اینکه 20 عدد پد و 20 عدد کیسه زباله کوچک داره فوق العادهست این محصول حتما امتحانش کنید 

من نشاور و نماینده فروش آنلاین شرکتش هستم تماس بگیرید نحوه تهیه کردنش را بگم به شما. 09012435534 ارسال هم داریم به تمام نقاط کشور. تعداد بخواید ارسال رایگان میزنیم. 

دوستان اگر کسی میخواد عضو سایت فروش اینترنتی پنبخ ریز بشه میتونه با کد ملی من به عنوان معرف وارد بشه و ثبت نام کنه. بعد میتونید موقع ثبت نام انتخاب کنید که میخواید مشتری ترجیهی باشید یا نماینده هم لشید یعنی هم بذای مثرف خودتون هم برای معرفی به دیگران محصول سفارش بدید و سعلاوه بر اینکه محصولات موردنیازتون را میخرید کسب در آمدی هم داشته باشید. این میتونه یک کار پاره وقت باشه براتون اما نیاز به توضیح بیشتر داره من که پیشنهاد میکنم با من تماس بگیرید تا راهنماییتون کنم. 09012435534

من تو نت سرچ کردم ویه تاپیکی تو نی نی سایت بود نوشته بود خوبه... میخواببینم کسی اینجا استفاده کرده؟؟ ...

فوق العاده ست. تو خریدش شک نکنین. من هر سال حدود 10 بسته شو میخرم یک جا برای کل سال

#‍ چه طور میتونم خودم را راه اندازی کنم؟

#‍ کسب و کار مستقل بسازید. 

#‍ میخوام یه کسب و کار اینترنتی داشته باشم. 

دوستانی که به دنبال داشتن یک کسب و کار مستقل خستن و به کار آفرینی علاقه دارن میتونن تماس بگیرن. 

من نماینده محصولات تخصصی پوست و مو برند لدورا هستم. هم برای مشاوره کسب کب و کار و هم برای سفارش محصول در خدمت هستم

09012435534

09112312434

#‍ آب رسان لدورا 

#‍ضد آفتاب خوب 

#‍کرم پودر عالی 

#‍لدورا بیوتی 

زیبایی#  

#‍ پوست

#‍ مو 

#‍ منافذ باز 

#‍ عروس 

دوستان گلم میتونید برای خرید نواربهداشتی و سایر محصولات به پیج اینستاگرامی ماLedora_apple30مراجعه کنیدارسال به سراسرکشور و همینطور فروش حضوری محصولات.نمایندگی‌فروش محصولات لدورا درخدمتتون هستیم.