2777
2789
عنوان

خانمهای چادری و بچه دار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 99 پست
عزیزم انشالله لایق باشیم بعضی وقتا به خودم غر میزنم یا انقد حرص میخورم که سر درد می‌گیرم بعد میگم اگ ...

قطعا لیاقتش رو داشتی که این سعادت مصیبت شده 

روز بروز جامعه داره می‌ره به سمت بدلباسی یا همین مانتو لنین ها که نماد های تک چشم و شیطان پرستی داره و مردم ناخواسته کلی انرژی منفی وارد بدن خودشون میکنن . 

اونوقت خیلی برای خدا ارزشمنده توی چنین جامعه ای دخترانی مثل شما اینجوری سختی رو بجون میخرن 💕🌿💓

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

واای منم چادری هستم چادر ساده هم سرم میکنم. شوهرم مدل دار نمیزاره. داشتم  امروز میرفتم بیرون تو کوچه با بچه خوردم زمین چقدر خجالت کشیدم چادرم در اومد بچم گریه میکرد خیلی بد بود . خدارو شکر به خیر گذشت

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادر دانشجویی خیلی بهتره چون عبا گشاده چادر دانشجویی قشنگ بند جلوشو میبندی چ راحتی یا دکمه ای یا ز ...

قبلا چادر دانشجویی داشتم خیلی تنگه راحت نبودم باهاش

وای یاد خودم افتادم وقتایی که پسرم کوچیک بود، و شوهرمم نه بچه رو نگه میداشت،  نه کالسکه میگرفت ...

کاش همه بفهمن اینو و نکن چه مادر شلخته ای و کثیفی 

بلاخره ما چادریا بیشتر تو دید هستیم 

قبلا چادر دانشجویی داشتم خیلی تنگه راحت نبودم باهاش

من که راحتم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اجرتون با صاحب الزمان چادر جلابیب برای بچه دارها اختراع شده و مخصوص خانمهایی هست که با بچه کوچیک چا ...

قبلا دیده بودم حس میکنم خیلی پارچه داره نه؟؟ شلوغ  نیست ؟

واای منم چادری هستم چادر ساده هم سرم میکنم. شوهرم مدل دار نمیزاره. داشتم  امروز میرفتم بیرون تو ...

وااای چقدر بد 😥😥😥😥😥.

خوب کش بزنی یا اینکه مدل دار ساده بپوشی بهتر نیست؟

جوری از چادر گفتین انگار چه کار دشواری هست پس این همه خانم چادری این همه سال چیکار کردن؟ زندگی نکردن ...

بحث خاکی شدن نیست جمع کردنش با بچه سخته یا زیر پا میاد یا نمیتونی بچه  بغل کنی روسریت بهم می‌ریزه شلخته میشی 😢😢😢

وااای چقدر بد 😥😥😥😥😥. خوب کش بزنی یا اینکه مدل دار ساده بپوشی بهتر نیست؟

مدل ساده هست کشم داره .ولی نمیدونم از بس حواسم به بچه هست خوردم زمین خیلی ترسیدم. بچه و چادر خیلی سخته خدا اجرمونو بده

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  
کاش همه بفهمن اینو و نکن چه مادر شلخته ای و کثیفی  بلاخره ما چادریا بیشتر تو دید هستیم

یه چی بهت میگم اینو همیشه خودم به خاطر دارم،  ببین هر جوری که بری بیرون و از جلوی هر آدمی رد بشی اونا نهایت ۲۰ ثانیه بهت فک میکنن،  شلخته هم باشی برات مهم نباشه اصلا،  اونی که عاقله میفهمه شرایطتو، اونیم که نفهمه بذاز تو نفهمیش بمونه، به ما چه اصلا، تو شهر ما چادری خیلی خیلی کمه، منطاق کورد نشین اصلا مثل شهرای دیگه چادری ندارن، خیلی لباس خانوما ناجوره که چادر من براشون عجیبه، میگن تو چطور میتونی چادر بزاری با این گرما و و و، ولی خب من برام مهم نیست، هر کی هر چی میخواد بگه، به من چه اصلا،  اونا ذهن خودشونو درگیر میکنن، باور کن یه وقتایی یه تیکه هایی بهم میندازن، هر کی جای من باشه دعوا راه میندازه، ولی من رد میشم و اصلا توجه نمیکنم،  یکیشو یادم اومد، یه بار از کنار یه آقایی رد شدم خیلی با غیض گفت خاک تو سرت، به نظرت چه رفتاری میشه کرد با این احمق، الان برم از همون آقا بپرسم یادشم نیست که بهم همچین چیزی گفته،  در کل منظورم اینه بقیه فقط چند ثانیه ما رو میبینن برات مهم نباشه نظرشون، حتی مادرای مانتویی با بچه شلخته ن چه برسه به مامانای چادری

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

بحث خاکی شدن نیست جمع کردنش با بچه سخته یا زیر پا میاد یا نمیتونی بچه  بغل کنی روسریت بهم می‌ری ...

اگه یه خانم چادری معتقد هستی این موارد رو اینجا نگو ازبعدازظهر این سومین تاپیکی هست درمورد چادر که یه عده از خدا بی خبر میان مسخره میکنن و بی احترامی

ارزش چادر خاکی شما از خیلی چیزا بیشتره و اذیتی که میشی تا هم اراسته باشی هم با حجاب هم بچه ات رو نگهداری کنی  خیلی برای خدا ارزشمنده