2777
2789
عنوان

خانمهای چادری و بچه دار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم موقعی که بچت کوچیکه به هیچوجه چادر ساده یا قجری و..نذار

حتما چادر آستین دار بذار مثل بحرینی یا لبنانی یا دانشجویی

منم مثل شمابودم بعددیدم نه اراسته ام نه مرتب به طور کاملا درب وداغون وافتضاحی میشم که نگو

ولی ازوقتی چادر آستین دار میذارم راحت شدم رااااحتت

بعد اینکه قد چادراتم بلند نگیر

چون بچه بغلته نمیتونی جمع کنی میکشه رو زمین خاک میشه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خیلی حس بدیه 😭😭

چادر دانشجویی خیلی بهتره

چون عبا گشاده

چادر دانشجویی قشنگ بند جلوشو میبندی چ راحتی یا دکمه ای یا زیپی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

وای یاد خودم افتادم وقتایی که پسرم کوچیک بود، و شوهرمم نه بچه رو نگه میداشت،  نه کالسکه میگرفت برام، چقد سخت بود، ولی من عادت کرده بودم، همیشه چادرت خاکیه، این عادیه 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

یه عبا با قد مناسب و خوب بپوش روسریتم قشنگ با گیره بزن. اینجوری ممکنه خدای نکرده بچه بیوفته از دستت. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
[QUOTE=297152563]چادر لبنانی . شلوارتم کوتاه کن😅😅😅 روسری رو هم فیکس کن  دیگ حله[/QUOTچجوریه ...

چادرلبنانی از لحاظ گشادی مثل عربی ولی جلوش زیپ داره و بسته میشه 

و دستش هم مچ داره البته گشاد و راحت . منکه مدت طولانی با چادر لبنانی زندگی کردم😁

زیرش هم بلوز شلوار بپوش راحتتتتت

بیخچال کی به زن بچه دار نگاه میکنه  یه مانتو مناسب بپوشه

خدا کنه که نگاه نکنن.زن بچه دار هم دنبال نگاه کسی نیست

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است