2777
2789

من قبولی سال۹۹ هستم . برای مصاحبه سوالات تخصصی رشتت رو میپرسن .و اینکه بیشترین موردی که مهمه نحوه صحبت کردن و ارامش شما حین مصاحبه هست و اینکه اگر نمرت از حد نصاب بالاتره و لحن گفتارت مناسب هست و استرستو بتونی کنترل کنی صددرصد قبولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبولی سال۹۹ هستم . برای مصاحبه سوالات تخصصی رشتت رو میپرسن .و اینکه بیشترین موردی که مهمه نحوه صح ...

همسرم قبول شده از حد نصاب بیشتر شده 

ولی کلا اعتماد بنفس نداره ....پارسالم قبول شد نرفت ...اگه مورد تاییدشون باشی همون روز میگن به ادم؟

همسرم قبول شده از حد نصاب بیشتر شده  ولی کلا اعتماد بنفس نداره ....پارسالم قبول شد نرفت ...اگه ...

عاره به اجی من گفته بودن کاملا صلاحیت معلم ابتدایی شدنو داری ، البته نمی گن شاید مثل اجی من اشاره ای غیرمستقیمی بکنن

همسرم قبول شده از حد نصاب بیشتر شده  ولی کلا اعتماد بنفس نداره ....پارسالم قبول شد نرفت ...اگه ...

اصالا نگران نباشه فقط سعی کنه با صدای رسا صحبت کنه هیچ چیز سختی نیست مصاحبه......نه چند مدت بعد تو سایت میزنن دعوت به گزینش میشه اونجا یعنی قبول شده

نه همون روز نمیگن بگو روی معرفی خودش کار کنه 

ی درس برای تدریس انتخاب کنه شاید بگن تدریس کن به بعضی ها نمیگن ولی خب آماده باشه به هر حال 

قرآن هم میگن بخون بگو تمرین کنه 😁😅

من قبولی سال۹۹ هستم . برای مصاحبه سوالات تخصصی رشتت رو میپرسن .و اینکه بیشترین موردی که مهمه نحوه صح ...

وووویییی سوالات تخصصی ازاون قسمت که داخل کتبی هست یابیشتر؟؟؟

ماشالاپارسال هم آزمون کنبی قبول شدن؟حتمادرسشون خیلی خوبه سهمیه ندارن؟؟؟

وووویییی سوالات تخصصی ازاون قسمت که داخل کتبی هست یابیشتر؟؟؟

داخل کتاب مثلا از بعضی نظریه ها رو پرسیده بودن ....تدرس میگن کنی .... یا یه سنارویی درست میکنن و میگن اگر دانش اموزن فضول بود یا خشن بود چکار میکنی چه راه حلی ارائه میدی