2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینقدر فکر میکنه زشته

1346 بازدید | 82 پست

خوشگله به نظرم ولی از نظر خودش زشته اینم بگم ۱۶ سالشه عکسش و بزارم بگین نظرتون شما هم؟ 

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم

اجازه بگیر بزار

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرتم ک

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 

تو این سن این چیزا طبیعیه اعتماد ب نفسش  هم تو این سن شکل میگیره تا میتونید سعی کنید کاری کنید خودشو دوست داشته باشه و گرنه این حس واسش مشکل ساز میشه

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤
وای دختر منم همیشه میگه زشتم ولی هرکی میبیندش میگه خیای بانمکه شبیه هندیاست

اینم شبیه هندی هاست دقیقا شبیهش هستنش ولی نمیدونم چشه 

چشاش هم سبزه اینجا دیده نشده 

خیلی قشنگه 🥺🥺خیلی دافه 

😐😐

خوشگله  ک والا من زشتی تو این عکس نمی بینم😐😐

منم نمیبینم والا😂😂

بیشتر بخاطر رنگ پوستش ناراحته هم من هم خواهرم یکم سبزه هستیم