2777
2789
عنوان

کدوم خونه به نظرتون بهتره😍😍😍

140 بازدید | 17 پست

دوستان ما الان یه خونه حدودا250متری داریم توی محله تقریباً سطح پایین اما اون کوچه و قسمتی که خونه ما هست خونه ها نوسازه 

به نظرتون ارزش داره بریم خونه منطقه بهتر و شیک تر بگیریم یانه اونموقع نهایت بتونیم زیر 150 متری بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پول داری برو محله بهتر............ولی خونه دلباز

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

محله برا من مهمتره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

فرهنگ محلتون چطوره اکه حرف بقیهو کلاسش مهمه برات برو ۱۵۰مترم خوش نقشه باشه عالیه ۳خوابه س

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
به نظرم فعلا توی خونه خودتون باشین بعداز 2سال کلا عوضش کنین برین یه جابهتربخربن

با این تورم و درآمد های ما فکر نکنم بتونیم اونقدری پس‌انداز کنیم اگرم بخوام برم آخرش باید قید متراژ رو بزنم برم جای کوچیک

پولمون به خونه کوچیک‌ میرسه باید بین خونه کوچیک و محله بهتر و یا خونه بزرگتر و جایی که هستیم یکی انت ...

کوچیک یعنی چند متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......