2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فراموش کن  حتی اگر ازدواج بود زندگی که با دوستی شروع شه تهش پوچه و طلاق ۹۰ درصد خداروشکر که ...

این فکرتو قبول ندارم عزیزم این همه طلاق که همشم ازدواجای سنتی بوده و این همه زندگی پایدار که دوست بودن بنظرم ازدواج باید با عشق باشه تا کار به اینجا نرسه 

بعد الان اونا ک سنتی بودن ینی طلاق ندادن 🥴چ حرفا میزنی

ولی اونا کمترن 

اونی ک دوست میشه بیکاره روزی دنبال یکی هست ۹۰ درصد طلاقه

حالا الان یه مشت دوست پسر دار ممکنه بهشون بربخوره ولی واقعیته

دخترا عاقل شین 

ببینین چقدر گول خوردن ببینین چیزی توش نیس 

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
این فکرتو قبول ندارم عزیزم این همه طلاق که همشم ازدواجای سنتی بوده و این همه زندگی پایدار که دوست بو ...

عزیزم ۹۰ درصد پسرایی که دوست میشن

نه کار دارن نه چیزی

۹۰ درصدم بعد ازدواج شروع ب خیانت میکنن 

عزیزم ۹۰ درصد پسرایی که دوست میشن نه کار دارن نه چیزی ۹۰ درصدم بعد ازدواج شروع ب خیانت میکنن 

ولی تو ازدواج سنتی هم خیانت زیاد میکنن نمیشه به دوستی ربط بدی من خودم تجربه یه ازدواج ناموفق سنتی با همین خیانت رو داشتم

ولی تو ازدواج سنتی هم خیانت زیاد میکنن نمیشه به دوستی ربط بدی من خودم تجربه یه ازدواج ناموفق سنتی با ...

عزیزم ولی عمدتا تو دوستی ا پسرا هیچی ندارن همین یه شکست بزرگه 

عزیزم ولی عمدتا تو دوستی ا پسرا هیچی ندارن همین یه شکست بزرگه 

بلاخره همه پسرها مشکل دارن یکی کار یکی سربازی یکی خونه یکی ماشین یکی اخلاق هیچکس کامل نیست بنظرم آدم فقط باید با عشقش ازدواج کنه نظر شما هم محترمه

بلاخره همه پسرها مشکل دارن یکی کار یکی سربازی یکی خونه یکی ماشین یکی اخلاق هیچکس کامل نیست بنظرم آدم ...

بله عزیز و همچنین شما

بنظر من شرایط باید مهیا باشه و چشم بسته از روی عشقی که دوماه بعد ازدواج شاید تموم شه تصمیم نگیرن