2777
2789

سلام خانوما 

من یه مشکلی دارم چند بار ف*ا*ل گرفتم اکثرا بستگی دعا میگن دارم که یه نفر دعا گرفته هیچ پسری نزدیکم نشه حتی خواهر چند سال از من کوچیک ازدواج کرده ولی هر کسی به سمتم میاد جور نمیشه همه به چشم تحقیر و خونه مونده نگاه میکنن از زندگیم خسته شدم انگار کسی منو نمیبینه حتی خانوادم تورو خدا کسی راهی بلده بگه 

راستی حرز امام جوادم گرفتم به نیت باطلی هیچ تاثیری ندیدم لطفا کمک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی انقد عاشقته که دعا گرفته که کسی جز خودش نیاد دوربرت منتظر همون باش حتما میاد و با خودش خوشبخت میشی خیالت راحت بقیه ای درکار نیس دعا و جادو کجا بود اخه خواهر جان باشه هم ۴۰ رو اثرداره بعد باطله

دعای شش قفل 

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

سایت آیت الله جاودان حسن زاده

اینو تو سایت سرچ کنید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

وقتی کسی انقد عاشقته که دعا گرفته که کسی جز خودش نیاد دوربرت منتظر همون باش حتما میاد و با خودش خوشب ...

اخه عزیزم اومدن چندین بار خواستگاری حتی ولی پدرش کلاهبردار ..... کلا خانواده گی سابقه درخشانی نداشتن منم بعد یکسال ارتباط فهمیدم خودشم هیچ چیزی نداشت واسه ساخت زندگی نخواستم بعد چند ماه کارم تو دادگاه ها تموم بشه 🥺

سایت آیت الله جاودان حسن زاده اینو تو سایت سرچ کنید

این سایت رو اصلا معرفی نکنید که هدفشون درنهایت فروش محصولاتشونه و کلاهبرداری .ماکه گولشون رو خوردیم حسابی 

لایک نکنید .توروخدا 

سوره بقره رو هرروز با طهارت کامل بخون هر نوع طلسمی باطل میشه 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

چیزایی ک شنیدم میگم شاید ب دردت میخوره

نماز باطل السحر حضرت زهرا

پخش سوره بقره به مدت چهل تا چهلو پنج روز

خوندن روزی ۵۰ایه قران

خوندن سوره فلق و ناس و ایه الکرسی

توکل به خدا کنی و بدونی قدرت اصلی خداونده

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹