2777
2789

در بهترین حالت

ممکنه اوضاع اروم بشه همه چی خوب پیش بره ؟

با آقایی علاقه بینشون باشه از هر لحاظ مورد پسند هم هستن  درآمد مرد خوبه و از نظر هزینه مشکلی ندارن زن هم از نظر بچه و خانواده مشکلی نداره

اگه این دو نفر پنهانی به شهر دیگه ای برای زندگی برن 

شوهر زن آدم دعوا و تند نیست آرومه خانواده مرد هم رفت آمدی ندارن از هم بی‌خبرن

ممکنه با گذشت زمان فراموش بشه و اصلا ممکنه مکانشون پیدا بشه ؟با توجه به اینکه ماشین و خونه ای که استفاده میشه شخصی هست 

خدایا ازت ممنونم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به زودی رسوای عالم میشه اون زن

الهی آمین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگ منظورت فرار زن هستش پیداش میکنن چون یکی از هم محله هامون همینطوری ک شما گفتی بایه اقایی فرارکرد سه روزه پیداش کردن 

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰