اگه خانوادتون نمیتونه از نظر مالی شمارو ساپورت کنن اصلا وارد این رشته نشید من اگه برمیگشتم عقب یا دارو یا دندون رو انتخاب میکردم که هم طول تحصیلش کمتره هم میشه ترمای آخر کار کرد و درآمد داشت اینطوری مثل من به غلط کردن نمیوفتین
از این خبرا هم نیست من با اینکه قیافم خوبه خواستگار زیادی ندارم
پسرخاله منم همینو میگه
خواهرشو نذاشت پشت کنکور بمونه برای پزشکی برای همین چیزا
توهم یکم دیگه صبوری کن
بعدشم سریع درامد نمیای باید خیلی صبر کنی ولی خب بعد یه مدت دیگه هم جا میوفتی هم مستقل میشی برای خودت
میخوای تخصص هم بخونی؟
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
خوبیه پزشکی اینه همه پسرای پولدار دوس دارن با شما دوست بشن
واااا یعنی هدفشون فقط دوس پسر و ازدواجه؟
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
اخه دوستم همینجوریه با پسره نمایشگاه دار دوس شد ازدواج کردن با اینکه پدرش کارگره
خب یه مورد اینجوری شده قرار نیست همه همین باشن که
اکثر پزشک هایی که من میبینم مجردن ، چقدر تو سن های بالا به زور ازدواج میکنن
چه ربطی به پسر پولدار داره آخه 😑
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....