2777
2789
عنوان

یه توصیه واسه ی اونایی که می‌خوان پزشکی بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 68 پست
از این خبرا هم نیست من با اینکه قیافم خوبه خواستگار زیادی ندارم 

پسرخاله منم همینو میگه 

خواهرشو نذاشت پشت کنکور بمونه برای پزشکی برای همین چیزا 

توهم یکم دیگه صبوری کن 

بعدشم سریع درامد نمیای باید خیلی صبر کنی ولی خب بعد یه مدت دیگه هم جا میوفتی هم مستقل میشی برای خودت 

میخوای تخصص هم بخونی؟

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبیه پزشکی اینه همه پسرای پولدار دوس دارن با شما دوست بشن 

واااا یعنی هدفشون فقط دوس پسر و ازدواجه؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

دقیقا  همسر من دانشجوی تخصصه  افتضاحههه اگه کف بیمارستان رو تی بکشه بیشتر بهش میدن

دانشگاه دولتی میره؟

الان کارش چیه؟ حقوقش چقدره؟

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
اخه دوستم همینجوریه  با پسره نمایشگاه دار دوس شد ازدواج کردن با اینکه پدرش کارگره

خب یه مورد اینجوری شده قرار نیست همه همین باشن که 

اکثر پزشک هایی که من میبینم  مجردن ، چقدر تو سن های بالا به زور ازدواج میکنن 

چه ربطی به پسر پولدار داره آخه 😑 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

پزشکی خوندن تنها در صورتی منطقیه که شدیداً عاشقش باشی 

اگه هدفتون پول هست اصلا وارد این رشته نشید 

پزشکی یه رشته نیست، یه سبک زندگیه و فقط در صورتی دوام میارید که بهش علاقمند باشید 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دانشگاه دولتی میره؟ الان کارش چیه؟ حقوقش چقدره؟

آره دولتیه 

رزیدنت بخش هست 

هر روز باید بره و شیفت طولانی 

خیلی زیاد بدن ۳ ۴ تومنه

منبع درآمد مون یه چیز دیگه س کلا

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....