2777
2789
عنوان

تجربه روانکاوی

1655 بازدید | 39 پست

سلام دوستان🥰، من زهرا هستم و روانکاوم. تازه دیشب عضو اینجا شدم😊، دوس دارم فعایت داشته باشم و مفید باشم. خوشحال میشم اگه سوالی دارین بپرسین تا باهم جواباشو پیدا کنیم🤔🧐😶.

« میزان رنج ما متناسب با فاصله ما از واقعیت است.» جان فردریکسون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از همسر اولم جدا شدم ی بچه دارم از ایشون و حضانتش با اونه خودم دادم چون از پسش نتونستم بربیام مالی البته،قاضی در ماه یک هفته بمن ملاقات داده شهرمونم ۴ساعت فاصله داره...اوایل میاورد بچم انگار از رفتو امد اذیت میشد و برمیگشت بیشتر دلتنگیمو میکرد الان پدرش ارتباطشو کلا بامن قطع کرده من خواستم برم شکایت کنم مشاور میگفت اینجوری بهتره باید تا کامل شدن شخصیتش فقط پیش یکیتون باشه رفتو امد بش اسیب میزنه پنج سالشه ...بنظرتون چکار کنم نمیخوام بخاطر دلتنگی بش اسیب بزنم ..درضمن پدرشم ادم نیست ک مثل ادم بیاره و ببره ..اذیت میکنه و من کلا باید راه دادگاه باشم ..اینجوریم نمیخوام بچم هی برو بیا تو دادگاه داشته باشه اسیب ببینه موندم چکار کنم 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
اضطراب اجتماعی دارم 

خیلی کلی بود 🧐 باید دید دقیقا چ جاهایی و به چه شکل اتفاق میفته اصلا کیفیتش اضطرابه یا چیزای دیگس؟ و یکیشو دقیق بررسی کنیم تا به ریشه برسیم، ریشه که حل شه باقی موقعیتام اوکی میشه.

خیلی کلی بود 🧐 باید دید دقیقا چ جاهایی و به چه شکل اتفاق میفته اصلا کیفیتش اضطرابه یا چیزای دیگس؟ و ...

اکثرا برای کنفرانس دادن  و سوال پرسیدن تو مدرسه و دانشگاه و محیط های این شکلی

دختر ترک
یعنی سوالات روانپزشکی بپرسیم؟؟

نه اونو که باید از روانپزشک بپرسید، سوالای کوچولو موچولو از اینور اونور ذهنتون راجع به روانکاوی و این چیزا یا گیر و گورای زندگی، البته ممکنه جوابش خیلی باشه و مجبور شم خلاصه توضیح بدم، درکل ولی راحت باش پرسیدن، هیچ ایرادی نداره😅