2777
2789
ان شالله خدا یه جیب پر پول بهت بده خیلی ناراحت شدم😭😭

ممنونم گل مهربونم انشالله سلامت باشین❤

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
سیب زمینی سرخ کن با قارچ من از دیروز دارم راکوتان مصرف میکنک ب دستور پزشک کسی هورده بم بگ ...

ترسی نداره که فقط یکم واسه کبد ضرر داره و یه نکته خیلی مهم داره از زمانی که مصرف راکوتان رو قطع کردی باید دقیق یک سال بگذره بعد اقدام به بارداری کنید وگرنه خدایی نکرده در اثر عوارض اون بچتون دچار مشکل شدید میشه اگر خیلی واجب نیست نخورید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ما رفتیم شمال مرده صیاده لب جاده وایساده بود بزور التماس کرد گف سرده و بخدا نمیتونم وایسم بیا ۱۰ ت ...

من خودم شمالم ۵ دقیقه ای دریا زندگی میکنم .نوش جانتون عزیزم خیلی خوبه و پر از خاصیت 

موادتو بگو تا بگیم چی درست کنی

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
ترسی نداره که فقط یکم واسه کبد ضرر داره و یه نکته خیلی مهم داره از زمانی که مصرف راکوتان رو قطع کردی ...

مجردم  رف ده سال دیگ بچع دار سم😂فقط از چالع چوله کردنش میترسم  هی بس فک میکنم گریم میگیره

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
انشالله هرچ زودتر اوضاع تون خوب بشه عزیزدلم 

قربون مهربونیهاتون خواهری گلم🌹❤

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
نه خیلی قرص خوبیه من واسه جوشهای صورتم استفاده کردم معرکه هست 

عزیزم دیگ برنگشت بعده وند سال؟

صورتت چال میشع وقتی بخوری؟منظورم جای جوشه

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

سیب زمینی و گوجه و کدو بادمجون سرخ میکنم واسه پسرم جدا میکنم چون رب دوس نداره واسه خودمونو با رب میزارم دم عالی میشه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا