2777
2789
عنوان

خوردن گلاب در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 15193 بازدید | 42 پست
اره رو به گرم هست. نخور. اگر تهوع داری همون قرص دکتر رو بخور تا دوره لکه بینی هم بگذره. 

بخاطر تهوع نمیخوردما، دکترم گفته فعلا باید تو خونه استراحت کنم، واسه همین افسرده و همش دچار نشخوار فکری میشم و غم و غصه هام یادم میاد و دچار اضطراب میشم، میخواستم برای اینکه آرومتر شم گلاب بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یادته دیگه چیا رو گفت نخور؟

چایی 

هل

دارچین 

خربزه 

چیزایی که ویتامین a دارن مثل جیگر و هویج و ... 

هرچی بیشتر مراعات کنی به نفع خودته 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

نوشابه 

انرژی زا 

آب میوه البته طبیعی نه منظورش از این شرکتی بود 

مصرف مواد قندی رو محدود کن 

چرب و شور نخور 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بخاطر تهوع نمیخوردما، دکترم گفته فعلا باید تو خونه استراحت کنم، واسه همین افسرده و همش دچار نشخوار ف ...

درکت میکنم این دوران رو گذروندم. منم خیلی کلافه شدم تا هفته ده که خدا خواست کم کم برطرف شد. همش فکر بد میکردم. اینا طبیعیه

رابطه نداشته باش پله هم بالا و پایین اصلا نرو. یه مدت اگر بتونی از کسی کمک بگیری بهتره. عدس هم نخور. آجیل هم نخور...لیست نمی دونم کجاس. ولی کلا گرمی جات بود و چند تا چیز دیگه مثل عدس

اینکه چیا رو نخوری دکتر زنان بهت گفت یا طب سنتی؟

دکتر زنان. طب سنتی که به هر حال میگه گرمی جات بخور. حتی اگر بگی گرمممه  

بعدا دیدم خیلیا میان مطب که همین مشکلو دارن. یه بار عجله داشت به یه خانمی گفت برو منشی بنویسه. به منم می‌گفت می تونستم بنویسم براش  

بعدها دیدم خیلیا تو همین نی نی سایت تقریبا همینا رو میگن. تازه مشاور تغذیه بهداشت رایگان همه چیزو برات توضیح میده