2777
2789
عنوان

بیاین خیلللللی ناراحتم

93 بازدید | 9 پست

با یکی از آشناهای شوهرم تو شهر غریبیم باهم بعد

خانواده شوهرم زیادی پسر دوستن 

اون فامیلشون که اینجان الان زایمان کرده بچه ش پسره 

الان همشون چشمشون رو منه من حامله شم پسر بیارم

مادرشوهرم همش زنگ میزنه به دخترم میگه بمامانت بگو برات داداش بیاره بمنم میگه دخترت تنهاس براش داداش بیار 

چند وقت بود قصد داشتم بیارم یکی ولی انقد اینجوری گفتن منصرف شدم میترسم بیارم 

خیلی حسودیم میشه به این فامیلشون دو روزه کلا اعصابم خورده 😭😭😭

به نظرم با این شرایط بیخیال بچه دوم شو . قطعا اگه دومی دختر شه نمیذارن آب خوش از گلوت پایین بره 

همین دخترتو بزرگ کن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت فقط خودتونو اذیت میکنه کاشکی تلاش کنیم به هیچکی حسادت نکنیم

من اصلا ادم حسودی نیستم خیلیم برا اون خوشحالما چون سختی زیاد کشیده سر بچه 

زیادم فکرش نیستم ولی خب میگم کاش منم داشتم 

به نظرم با این شرایط بیخیال بچه دوم شو . قطعا اگه دومی دختر شه نمیذارن آب خوش از گلوت پایین بره  ...

دخترم تنهاس همش بهونه میگیره گریه میکنه بزرگم هس وقتش بود ولی خب یکاری کردن میترسم

من اصلا ادم حسودی نیستم خیلیم برا اون خوشحالما چون سختی زیاد کشیده سر بچه  زیادم فکرش نیستم ول ...

خدا ایشالا بهتون بده عزیزم مشکلی ندارین که ناراحتی نداره

یک دخترگلم دارین خداروشکر

پسر ساالاری و اینارو هم اهمیت ندین

دخترم تنهاس همش بهونه میگیره گریه میکنه بزرگم هس وقتش بود ولی خب یکاری کردن میترسم

چندسالشه؟؟؟ باور کن بچه نیاری بهتره مگر اینکه حرف بقیه برات ارزشی نداشته باشه و اذیت نشی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

داره شیشو تموم میکنه

ماشالله بزرگه که 

الان بچه بیاری دیگه به درد دخترت نمیخوره که اگه برای تنهاییش داری میاری