2777
2789
عنوان

عقد داییمه و من..

1131 بازدید | 70 پست

تا الان درگیر امتحانتم بودم که مهمتر از هرچیزیه

و الان امشب عقدش هست و من لباس ندارم برم تایم خرید لباس هم ندارم کلا تایم همه چی گذشته دیگه نه ارایشگاه نه .. 

نرم بهتره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه برو‌چرانری لباسهای قبلو بپوش و خودت تو خونه یه نیمچه آرایش کن و نهایت موهاتو با یه گیره یا گل سرخوشکل ببند

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

پاشو برو ارایشگاه کاری نداره که 

مجلس از ساعت چند شروع میشه؟

لباس مناسب نداری؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

وییییییی

انقد دوس داشتم یه دایی یا خاله یا عمو یا عمه  جوون داشته باشم 

برا عروسیش بتروکنممممممم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
ادمی نیستم که بخوام الان اماده شم باید از چندین روز قبل کارامو انجام میدادم 

دوستی چیزی نداری قرض بگیری؟ الانم که شینیون مد افتاده سشوار بکش و یه مژه بزن برو. فامیل نزدیکه دور بود باز یه چیزی داییت ناراحت نمیشه نری؟

برام صلوات میفرستین