بچه ها من الان دومین سالیه که میخوام کنکور بدم الان تو تلگرام یه کانالو دیدم که خیلی واقعی بود سوالای کنکورو میفروخت خیلی دلم سوخت که من این همه تلاش میکنم بعد یه عده راحت سوالارو میخرن من جدایی از اینکه حق بقیه نیست تقلب کردن، من نه پولشو دارن نه جرعتشو
ولی تا حالا کسیو دیدن از این روش کنکورش خوب شده باشه ؟؟
اره دیدم یه دختر خرید پزشکی قبول شد ولی گندش دراومد دانشگاه راهش ندادن باباشم برا اینگه ابروشون نره ...
بعد چطور گند سهمیه ای ها در نمیاد ؟ میشناسم زیر بیست درصد زد استخدامی قبول شد ی کلمه نخوند ی ذره تلاش نکرد کنکوراشم همین بود جانبازی باباشم مشکلی که بگی مانع درس خوندن بود نداست هیچ همه چی براسون فراهم بود زمین و سهام و وام و بن ماشین استفاده کردن
والا اونو نمیدونم ولی من مامانم تو تلگرامش ی چنل فروش سوال داشت پارسال بعد سوالای کنکور اومد دیدیم ...
باور نکن اینا بعد پخش سوالا ادیت میزنن
من اون زمان تو دبیرستان سوال ریاضی رو گرفتم طرف یه عکس نشونم داد که این سوالای امتحان قبله و من زود تر دستم رسیده. منم اعتماد کردم پول دادم ولی سوالا اون نبود اون سال تجدید شدم.. فالوئرهاش هم خیلی بالا بود
از کجا اینقد مطمعنی رو چه حسابی میگی ؟😶 : /discussion/topic/11377559/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1?postId=297060158
چه جوری میخواد لو بره؟
سوالای امتحان نهایی لو نرفت یه کانال داشتم برای همین سوالا میگفت اگ قبله جلسه لو رفتن میزارم تو کانال بعد اومد گفت امکانش نیس فقط سرجلسه میشه اینکه دیگه کنکوره