2777
2789
عنوان

خرید سوالای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا 400 م بدیم که چی بشه؟ 

اصلا قبول نشدم فدا سرم دوباره میخونم بازم قبول نشم اشکالی نداره که باز دوباره میخونم لعنتی 400 میلیون بدم که چی بشه 😐

ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)
اره دیدم یه دختر خرید پزشکی قبول شد ولی گندش دراومد دانشگاه راهش ندادن باباشم برا اینگه ابروشون نره ...

بعد چطور گند سهمیه ای ها در نمیاد ؟   میشناسم زیر بیست درصد زد استخدامی قبول شد ی کلمه نخوند ی ذره تلاش نکرد  کنکوراشم همین بود   جانبازی باباشم مشکلی که بگی مانع درس خوندن بود نداست هیچ همه چی براسون فراهم بود زمین و سهام و وام و بن ماشین استفاده کردن 

خیلی کلاه برداری اینطور شده

طرف ادعا داشته سوال کنکورو داره و میفروشه

و از مردم پول گرفتن و هاپولی کردن سوالا هم ندادن یا اگه داده باشن سوالای واقعی نبوده

البته هستن کسایی که واقعا میفروشن و افرادی که میخرن هم

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

مثلا میگه صد میلییون باهاش موتورم نمیتونم بخرم چه برسه زندگی 🤣🤣

نه بابا آخه صد تومن نیست زیر ۴۰۰ نیست باشه هم واقعی نیست کلاهبرداریه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

والا اونو نمیدونم ولی من مامانم تو تلگرامش ی چنل فروش سوال داشت پارسال بعد سوالای کنکور اومد دیدیم ...

باور نکن اینا بعد پخش سوالا ادیت میزنن

من اون زمان تو دبیرستان سوال ریاضی رو گرفتم طرف یه عکس نشونم داد که این سوالای امتحان قبله و من زود تر دستم  رسیده.  منم اعتماد کردم پول دادم ولی سوالا اون نبود اون سال تجدید شدم..  فالوئرهاش هم خیلی بالا بود

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

نمیدونم ))) اگ پیدا کردم میدم بت

میشه برای منم بفرستی؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
بابا 400 م بدیم که چی بشه؟  اصلا قبول نشدم فدا سرم دوباره میخونم بازم قبول نشم اشکالی نداره که ...

اصن چهار صد میلیون بدیم جوابا درست باشه هیچی 

من میترسم بدیم ولی طرف بلاکمون کنه 🤣

از کجا اینقد مطمعنی رو چه حسابی میگی ؟😶 : /discussion/topic/11377559/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1?postId=297060158

چه جوری میخواد لو بره؟

سوالای امتحان نهایی لو نرفت یه کانال داشتم برای همین سوالا میگفت اگ قبله جلسه لو رفتن میزارم تو کانال بعد اومد گفت امکانش نیس فقط سرجلسه میشه اینکه دیگه کنکوره