2777
2789
عنوان

ناهار برای پاگشا چی درست کنم؟؟

879 بازدید | 58 پست

سلام.

دوستان خواهرم ازدواج کرده میخام پاگشا کنم.

البته میخام تو باغ شخصی مهمونی بگیرم و دعوتشون کنم.

موندم ناهار. چی درست کنم؟

قبلا برای یه مهمونی قبلش برنج درست کردم و مواد جوجه بردم اونجا ولی جوجه ها خوب نشد و سفت و نپخته بود.

از طرفی رستوران هم نزدیک باغ نیست که از بیرون سفارش بدم.

میشه راهنماییم کنید 

خب غذای خورشتی درست کن قیمه ای قرمه ای.. 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه غذای خوشمزه ومجلسی

قیمه بادمجان با زرشک پلو درست کن 

سالاد کاهو 

چند نفرن؟اگه بالای ته نفر مهمون داری میتونی دسر پودینگ وبیسکویت تک نفره درست کنی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اینکه جوجه ها رو بپزین خب ب مهارت آقایون و صبر و حوصله ربط داره 

ب نظر من مرغ بزار داخل فر ببر اونجا گرم کن 

بعدم وقتی شرایط نیست خب خونتون دعوت کن بار اولو... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

توی باغ یکم زمینو بکنین ک گود بشه بعد مرغ کامل ک ازقبل توی نواد خوابوندی وصل کن ب ی چوب پایین گودالو ذغال بریزید بعدچوب رو ک مرغ بهش اویزونه بکنید توی چاله بعد ی چیزی مث سینی بزرگ بزار در گودال بعد خاک بریزید روی سینی و بزارید تا مرغ بپخه☺️

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

از شب قبل قورمه سبزی بار بزار که صبح میری آماده باشه جوجه ها رو هم یا بیات شده آماده بخر یا اینکه تو موادت نمک نریز موقع پخت نمک بزن پودر کیوی با کیوی رنده شده هم مرغ رو ترد میکنه