2777
2789
عنوان

دوستان دلم خیلی گرفته میشه بیایین

446 بازدید | 28 پست

خانوادم برای برادرم رفتن خاستگاری،قرار بود که بعد از مراسم بله برون ،عروس یه روزیو انتخاب کنه برای عقد،الان فهمیدم که فردا قراره صیغه محرمیت بخونن،بعد پدر عروس گفتند که زمانی که صیغه ی محرمیت میخونن هیچ مردی نباید حضور داشته باشه تو مجلس بعد به داشمم گفتن فقط خودتو مادرت بیایین فقط،دیگه کسی رو با خودتون نیارین ولی خواهرای عروس و زن برادرش همه فردا هستند.

خیلی ناراحتم از این کارشون برای چی با من اینطوری کردن؟

حتی به پدرمم نگفتن که بره 

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

دوستان این صیغه با اون عقد محضری چه فرقی میکنه؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی میشه اینطور 

بی احترامی نیست ب نظرتون

مامانت اینا نباید قبول میکردن 

دوروز دیگه که شمارو خونه ای داداشتون راه ندادن میبینم حال مادرتون رو 

یعنی چی اخه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم من راهنمایی کن منم حالم بده یه خواستگاری داشتم فامیل دور دامادمون بود خیلی دوستش داشتم  ا ...

شما فقط بسپر به خدا از ته دلت از خدا بخواه که اگه قسمت خوبیه برات خدا برات یسازه

یعنی میشه اینطور  بی احترامی نیست ب نظرتون مامانت اینا نباید قبول میکردن  دوروز دیگه که ...

مادر من هیچ وقت دخترش براش مهم نبوده همیشه فقط پسراش براش مهمن

برادرت هم قبول نکنه

برادر من که اصلا هیچ وقت خواهرش براش مهم نبوده

مادر من هیچ وقت دخترش براش مهم نبوده همیشه فقط پسراش براش مهمن

چی بگم عزیزم من جای شما باشم کلا حذفشون میکنم یعنی چی دختر براش مهم نیس🫡

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید