2777
2789

هفته پیش عمل اپاندیس داشت و بیهوشی عمومیش کردن

الان از اون موقع خیلی رو مزه ها و بو هاحساس شده

شبیه خانومای باردار

اکثر بوها حتی برا غذا حالشو به هم میزنه

حتی مزه هام همینطور

حتی دیگه نمیتونه درست حسابی غذا بخوره بخاطر حالت تهوع

نمیدونم چیکار کنیم

از عوارض بعد عمله یاچی

کی خوب میشه؟

منم همین جوری بودم تا یه ماه اصلا میل به غذا نداشتم تا 4 روز بعد عمل ابم میخوردم بالا میاردم تا حدود 10 روزم حالت تهوع داشتم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل آپاندیس نداشتم ولی دو هفته پیش عمل میومکتومی داشتم با بیهوشی عمومی.این عوارضی که گفتین داشتم بعلت بیهوشی.عدم اشتها،حالت تهوع و گاهی استفراغ،حساسیت.....

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.