2777
2789

دیشب از ایرانسل من شماره زنه رو پیدا کردم الانم حالم داغونه دارم فکر میکنم ک زنه رو چیکار کنم بزنمش آبروشو ببرم چی بهش بگم 

زنه متاهله دوتا هم بچه داره شوهرم بهم گفت

خیلی پشیمونه منم گفتم باید قرار بزاری ببینمش تهدیدش کنم حالم بده تو رو خدا برام دعا کنید آروم بشم 

اخه دیگه من از این ببعد چجوری زندگی کنم چطور اعتماد کنم؟ طلاق بگیرم؟ خودکشی کنم یا منم مثل شوهر عوضیم بشم ک هیچوقت نمیتونم بشم

اسی من حالت رو درک میکنم چون ما هم همین وضع برامون پیش اومده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از بردن آبروی اون خانم همسر خودت رو تنبیه کن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

با حرف تحقیرش کن 

بگو همیشه فک میکردم همچین زنای حقیری ک خودشون متاهلن و خیانت میکنن با ی مرد متاهل چقدر به اوج حقارت رسیدن .بگو الحمدلله خدا ی کاری کرد همچین شخص حقیری رو از نزدیک دیدم 

رفتی حقشو میزاری کف دستش ..خیلی اروم ولی کوبنده جوابشو بده..نزار حسرت امروز رو دلت بمونه

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

چرا باید زنه رو تهدید کنی ؟! 

تهش میگه دوست داشتم تو زرنگ بودی شوهرتو جمع میکردی 

اصلا من این رفتار رو درک نمیکنم 

البته من اینجوری برداشت کردم ک شوهرتون با این زن بهتون خیانت کرده ولی اگ زنه سمج شده و پیگیر شوهرتونه باید با شوهرش قرار میذاشتین نه خودش 

از دیشب ک فهمیدم فقط ی قطره آب خوردم بدنم شل داغون بی انگیزه عصبی منتظر قرار عصرم 

منم همین حال رو دارم خدا صبرت بده 💔

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇