2777
2789

از چه اردی استفاده میکنی ؟ 

تا نیم ساعت بعد اینکه خاموش کردی درشو ورندار

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرد رو از نونوایی میگیرم 

ارد از قنادی بگیر 

ارد نون سبوس داره خوب درنمیاد 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
چرا خوب نمیشه چجوری میشه

طعم زهم تخم مرغ میده 

سه تا تخم مرغ میزنم 

ی ایوان شیر 

تو لیوان آرد 

نصف لیوان روغن 

ی ایوان شکر .

نصف قاشق چای خوری وانیل 

یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر 




نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 
ارد از قنادی بگیر  ارد نون سبوس داره خوب درنمیاد

از قنادی بگیرم خوب میشه یعنی؟

چهل دقیقه تو قابلمه میزارم می‌پزه

بعد احساس میکنم طعم زهم تخم مرغ میده 

یا انگاری نپخته 


نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 
از قنادی بگیرم خوب میشه یعنی؟ چهل دقیقه تو قابلمه میزارم می‌پزه بعد احساس میکنم طعم زهم تخم مرغ می ...

وانیل میزنی ؟

تخم مرغتو باید اینقدری بزنی ک از ظرف نریزه سفیدش

زرده هم باید کرمی و کش دار بشه 

به اندازه ظرفت هم توجه کن 

ارد قنادی خیلی اسفنجی میکنه کیکتو

ولی واسه مشکل تخم مرغ بخاطر اینه زیاد هم نمیزنی

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
من آرد رو از نونوایی میگیرم 

سه تا تخم مرغ رو بزن تا از لختگی دربیاد بهش وانیل اضافه کن و یک لیوان سرخالی شکر.

دو سوم لیوان روغن مایع

یک لیوان شیر یا آب یا ماست یا ابمیوه

دو و نیم لیوان آرد نانوایی با یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر رو مخلوط کن و الک کن رو مواد.

ته قابلمه کاغذ آچار رو روغنی کن و بنداز.نصف مواد رو بریز داخل قابلمه بقیه شو یکم کاکائو بزن و هم بزن قاطی پاتی بریز روش. دمی بذار. شعله پخش کن بدار اول بلند کن قابلمه یکم گرم بشه بعد کم کم کن بدار یک س و نیم بمونه بعد بد خلال دندون تست کن اگه پخته بود درشو باز کن و خاموشش کن. نوش جون.فقط وقتی آرد رو ریختی در یک جهت هم بزن و در حد مخلوط شدن هم بزن. خیلی زیاد نزن. 

شیرینی بلدین تو تابه پخته بشه؟

شیرینی کشمشی و شیرینی پفکی رو میشه تو تابه پخت 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

از لوازم قنادی آرد قنادی بگیر

آرد نونوایی سنگینه و خوب درنمیاد

2 لیوان آرد با یک قاشق غذا خوری پینگ پودر چندبار الک کن( توجه کن یک قاشق غذاخوری نه چای خوری)

شیر هم حتما ولرم باشه

تخم مرغ ها هم یک ساعت قبل از درست کردن از یخچال دربیار تا هم دمای محیط بشه و سفیده و زرده رو جدا کن

روغن هم حتما مایع باشه

 شعله پخش کن بزار و نیم ساعت قبلش روشن کن تا خوب گرم بشه و قابلمه هم 5دقیقه قبل از اینکه مواد رو بریزی بزار یکم گرم بشه (داغ نشه ئها فقط گرم بشه)

قابلمه رو چرب کنیدو آرد پاشی کن و حتما هم دمی بزار زیرشم خیلی کم باشه

درش رو تا نیم ساعت اصلا باز نکن

بعدش با خلال یا چنگال تست کن اگر خمیر بهش نچسبید یعنی پخته

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز