از لوازم قنادی آرد قنادی بگیر
آرد نونوایی سنگینه و خوب درنمیاد
2 لیوان آرد با یک قاشق غذا خوری پینگ پودر چندبار الک کن( توجه کن یک قاشق غذاخوری نه چای خوری)
شیر هم حتما ولرم باشه
تخم مرغ ها هم یک ساعت قبل از درست کردن از یخچال دربیار تا هم دمای محیط بشه و سفیده و زرده رو جدا کن
روغن هم حتما مایع باشه
شعله پخش کن بزار و نیم ساعت قبلش روشن کن تا خوب گرم بشه و قابلمه هم 5دقیقه قبل از اینکه مواد رو بریزی بزار یکم گرم بشه (داغ نشه ئها فقط گرم بشه)
قابلمه رو چرب کنیدو آرد پاشی کن و حتما هم دمی بزار زیرشم خیلی کم باشه
درش رو تا نیم ساعت اصلا باز نکن
بعدش با خلال یا چنگال تست کن اگر خمیر بهش نچسبید یعنی پخته