2777
2789
عنوان

باکارکردن موافقید یا مخالف

96 بازدید | 8 پست

خیلی دلم میخاد کارکنم ولی داخل خونه.بنظرتون با مزون دارا صحبت کنم قبول میکنن براشون تور بدوزم داخل خونه؟بعدمیگم ول کن بابا شوهرم کارمیکنه ب خوذم و زندگیم میرسم.دلم ی کلاس شاد میخاد روحیم عوض بشه

خیلی موافقم ، بدون کار آدم افسرده میشه 

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وضع مالیت اوکی 

ن برو باشگاه 

کلاس رقص 

زبان 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خودمم دودلم نمیدونم چیکارکنم اصن

بنظرم تور بدوز ، پیج اینستا هم بزن 

ازون طریق هم میتونی فروش بدی 

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

یه مدت کار کن ببین اگه دوست داشتی و با روحیاتت سازگار بود ادامه بده

منم کیک میپزم تو خونه حال داشته باشم سفارش میگیرم نداشته باشم نمیگیرم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

یه جنبه کار کردن مالیه 

هزاران تا جنبه دیگه داره که باعث میشه کارکردن به نظر من یه چیز واجبی باشه برای هرکسی 

چه خانم چه آقا، برای هر آدمی کارکردن حس استقلال میاره،اینکه آدم به خودش اطمینان داشته باشه که در هر شرایطی که باشه حداقل تا حدودی از پس خودش برمیاد

بعلاوه اینکه حضور توی جامعه هم یه قسمتیش مربوط به کار کردنه،نه فقط اینکه آدم از خونه بره بیرون، اینکه بتونه به درستی برای کاراش و هدفاش ارتباط برقرار کنه و یه نوعی از ارتباط دیگه رو تجربه کنه

بازم این چیزا خیلی سلیقه ایه، ولی به نظر من، برای زندگی شخصی خودم کار کردن جزء واجباته! 

هر زنی باید یه درآمد مستقل داشته باشه حتی اگه بهترین همسر رو داره و از لحاظ مالی مشکلی نداره

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️