2777
2789

خیلی چیزا تو  مخ ما متوسطه های اول کردن مثل اینکه مدل هر سه سال باید ۲۰ باشه درسته؟چه نصیحتی بهم‌میکنی که بتونم قبول شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نصیحتم اینه یک برنامه داشته باش دو تو برنامت وقت خالی اون اوایل زیاد داشته باش که اگه جا موندی از درس تو اون وقت خالی ها بخونی اگه رسیدی تفریح کنی

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

تست زدن رو از همون دهم شروع کن 

طبق برنامه یه ازمون پیش برو 

برنامه شون رو اجرا کن 

تحلیل ازمونا رو جدی بگیر 

در نهایت هیچ وقتم ناامید نشو 

و با هر شکست ادامه بده❤

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

هفتمم ۲۰ بود 

هشتم ۱۹.۸۳

نهم ۱۹.۷۹ 

گروه ب قبول شدم سخت ثبت نامم کردن 

نهم فقط وفقط فکر وذکرتو بزار سردرست تستم بزن برا آزمون نمونه ترجیحا بری نمونه دولتی 

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

چندتا تاپیک مبزنی توهمون یکی بمون میان

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

هشتم

نهم خوب بخون مدرسه تیزهوشان یا نمونه قبول بشی

معدل ۲۰ شدن کار خیلی سختی نیست

ریاضی راهنمایی برای دبیرستان لازمه خوب بخونش

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
شما چرا تو همش هستی😂

چوت از اون ور دراومدم دیدم یکی دیگع اومد😑😑😑

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم