2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

چیکار کنم یخورده امید داشته باشم ؟ 

به خدا تا قبل نهایی بکوب میخوندم الان فقط دارم کنکورا رو میزنم و مثل قبل ساعت مطالعم بالا نیست.

مامانمم هی منو مقایسه میکنه و ناامید میشم 😣

اره صد درصد  پزشکی قبولی مطمئن باش 😘😘

خداکنه دیگه واقعا نا ندارم ، نهایی هارو ادبیات و دینی خراب کردم و بقیه رو خوب دادم و هی عذابم میده

از یه طرفم حرفای دوستام و اطرافیانم منو ناامید میکنن این روزا فقط خودمو سپردم به خدا😧

سال ب سال متفاوته  از قبولي هاي پارسال ميتوني تو سايت قلم چي كمك بگيري ببينم درصد ها چنده  ...

درصد عمومی میگه لحاظ کنین اونارم متوسط زدم الکی درصدش ببینم چی میده 

همشون شهریه پرداز و اینا آورد ولی من دولتی میخوام😣

چیکار کنم یخورده امید داشته باشم ؟  به خدا تا قبل نهایی بکوب میخوندم الان فقط دارم کنکورا رو م ...

به نظرم با مشاور صحبت کن 

من خواهر دوستم پزشکی می خونه مر موقع حرف می زنم کلیی امید و انرژی میگیرم 

اوف امان از این مامانا💔

تاپیکت خوندم کنکوری پارسال بودی  من ریاضی با مقدم نیا بودم مفهومی و تشریحی بود ، بنظرت برم است ...

به نظر من دیدم ویدیو و... تو این یکی دو هفته وقت گیره 

و حل تست و رفع اشکال بع نظرم بهترع 

ولی اگه خیلی ضعیفی اره اریان اوکیه

درصد عمومی میگه لحاظ کنین اونارم متوسط زدم الکی درصدش ببینم چی میده  همشون شهریه پرداز و اینا ...

استرس ب خودت نده توكلت ب خدا. باشه 

ببيم خيليا هستن عالي خوندن بهترين درصد ها رو ميزن ولي همين استرس لعنتي سر كنكور ميزنه همه چيو خراب ميكنه 

معدلت هم بالاس نگران نباش 

بالاترين موفقيت سر جلسه كنكور علاوه بر اين درصد هاي خوب تو نداشتن استرس هم هس مطمئن باش ️خدا بهترينها رو برات رقم ميزنه 

بله ناامید نباشید ، 

فقط زدن سوالات مهم نیست 

باید تحلیل کنید ، تحلیل کردن خیلی مهمه 

من خودم دفتری داشتم برای تحلیل آزمون های کنکور قبل 

و توی اون مطالبی که توش مشکل داشتم و دلایل اشتباه زدن تست هارو می نوشتم و سعی می کردم تا آزمون بعد رفع کنم اون ایراد رو 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
استرس ب خودت نده توكلت ب خدا. باشه  ببيم خيليا هستن عالي خوندن بهترين درصد ها رو ميزن ولي ...

عزیز دلممم مرسی که انقد واقع بینانه باهام صحبت کردی 

من خودم خیلی آدم معتقدیم ولی سریع از یه چیزی ناامید میشم . 

از تابستون دارم میخونم و خسته شدم و هیچ جا نرفتم امیدوارم خدا خودش کمکم کنه .

بازم ممنون از شما