2777
2789

☠💀 یافته های خطرناک در خیایان 💀☠

بسیاری از مردم نمی‌دانند،انگشتر.سنجاق سینه، گردنبند، سنجاق،پول و سایر اقلامی که در خیابان دیده می‌شود برمی‌دارند امّا نمی‌دانند که ممکن است به عمد توسط شخصی انداخته شده برایه انرژی خواری و دفع طلسم

🔴🔴اقلام بدون مراقبت در خیابان می‌توانند

" گران قیمت " به نظر برسند و وسوسه بزرگی برایه برداشت آنها ایجاد شود

👤محبوب‌ترین چیزهایی که به عنوان طعمه جادویی برایه رهگذران ساده‌لوح استفاده می‌شود را در نظر بگیرید:

💰💰پول💰💰

روش سنتی برای خلاص شدن از شر بدشانسی ، بیماری ،اشک و حسرت

🔴دوخت ضربدری🔴

می‌تواند هم معمولی و هم طلایی باشد،

صلیب را می‌توان عمدا بیرون انداخت تا طرف مقابل "صلیب" یا سهم سنگین تری رو بر عهده بگیرد.

🔴آینه🔴

آینه ها ویژگی های جدا ناپذیری از حوزه‌های جادوها و طلسم‌ها هستند.اگر ابتدا با آینه صحبت کنید آسیب ها و منفی های سنگین از طریق بازتاب منتقل می‌شوند.

🔴کالاهای گیره دار🔴

اگر گیره بسته شده باشد ممکن است عمدا " گم شده " باشد.

اجسام فلزی با قلاب ( سنجاق سینه ، سنجاق سر ، سنجاق و...)اغلب دور انداخته می‌شو تا از  شر منفی خلاص شوند.

🔴زیورآلات🔴

حلقه ازدواج به دلیل شکست های مداوم در زندگی شخصی او دور انداخته می‌شود.ارزش امتحان کردن جواهرات بدون مالک را ندارد.

🔴🔴موارد دیگر🔴🔴

پرها،نقاب‌ها، دستبندهای عجیب و غریب، تابوت‌ها، نمادها، نشانه‌ها،تصاویر روی لوح یا کاغذ،عتیقه جات و مجسمه‌ها

🗣🗣🗣توصیه🗣🗣🗣

💥💥بهتر است چیزی را در خیابان برندارید‌.

چون شما هرگز نمی‌دانید چه نوع چیزی ، چه کسی و با چه " هدفی " در خیابان رها کرده.

ندیدم جواهرات ولی ببینم برمیدارم😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو که منم ندیدم ولی کلا بقیه اش رو برندار 

پولم ببینم با اجازه تمامی موکل ها و اجنه و شیاطین بر میدارم😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پولی که ارزش برداشتن داشته باشه ی کیف پر پول حال میده 

ایییی مثلن میلیارد باشه بعد شماره ام باشه زنگ بزنی صاحبش بگه من سرطان دارم کسیرو ندارم یه ماه دیگه میمیرم اون پول مال تو خودت خوشبخت کن😂😁

ایییی مثلن میلیارد باشه بعد شماره ام باشه زنگ بزنی صاحبش بگه من سرطان دارم کسیرو ندارم یه ماه دیگه م ...

انشالله جذبش کنی

وای چه حالی میده

ی لحظه تصور کن

حالا سرطانم نداشت عیب نداره

بگم لازم ندارم مال تو

انشالله جذبش کنی وای چه حالی میده ی لحظه تصور کن حالا سرطانم نداشت عیب نداره بگم لازم ندارم مال ...

😂😂والا

چه جالب بهش فکر نکرده بودم 

بله چون ماها از این کارها انجام نمیدیم قطعا اطلاعات هم نداریم ولی واقعیته و وجود داره و هستن کسانی که این کارها رو انجام میدن.