2777
2789

منم هی میگم عمرن ببخشمت..تا ابد بیفتی به پام نمیبخشمت...(منظورم همون دندون پزشک عوضییه که اون روز وحشیانه بام رفتار کرد)

بیدار شدم منشیش زنگ زد گف نوبت امروزتون کنسل شده بخاطر فوت پدرش ..

گفتم اهاباشه

تسلیت نگفتم چون دل پری داشتم ازش.. مامانم میگه زشته باز زنگ بزن تسلیت بگو 😐😐😐

؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

ولش کن دیگه زنگ نزن برا تسلیت همون موقع میگفتی 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن دیگه زنگ نزن برا تسلیت همون موقع میگفتی 

نه نمیزنم اگه میخواستم همون موقع میگفتم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

حالا مگه تسلیت گفتن شما ب چشم اون میاد یا میگه عه فلان مریضم تسلیت نگفت!ولش نمیخواد

نه ولی حس میکنم منشیه انتظار تسلیت داشت ...چون بعد اها باشه شنیدنم سرد برخورد کرد

خوندم تاپیکتو  من بودم اینکارو نمی‌کردم

کدوم کارو دقیقا؟