2777
2789
عنوان

جواب شوهرم چی بدم بلد نیستم

480 بازدید | 20 پست

حقوق کارم ۱۵ میلیون هست حسابدار هستم قبلا ک میگفتم ماشین میخوام شوهرم تشویق میکرد شاید فکر میکرد نمیتونم ماشین بخرم 

الان که پولم جور شده میگه من ماشین دارم تو چیکار؟؟؟ 

میگم خب ت ماشینت مال خودت مدام سرکاری باهاش 

میگه یعنی داری من و تو میکنی؟؟؟ 

گفتم قبلا فکر میکردی نمیتونم بخرم که الان بلغور میکنی اره؟؟؟ 

گفت پول بده ماشین خودم میفروشم ماشین بهتر میخریم 

گفتم نه نمیخوام ماشین تو چیش به من 

مسخره کرد گفت میخوای بری بازار کیف بخری بیای باید با ماشیت بری ؟؟؟(( چون شرکتی که توش کار میکنم خیلی نزدیک پیاده هم میرم))) 

خیلیییی ناراحتم 

بچه هم نداریم بعد گفت کجا  میخوای پارکش کنی یا اصلا 

…. 

چه مردا عجیب غریب هستن …. چی جوابش بدم؟؟؟ 

موندم توش اخر سری گفت بخر اما هر چیزی شد پای خودت 

(( این کاربری ی نفر نیست خواهش میکنم به تاپیک های قبل توجه نکنید ))

عجیب غریب برای یه لحظشونه

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

وقتی پارکینگ نداری چه اصراری داری ماشین بخری  مگر اینکه  بخری و باقیمتی بیشتر سریع بفروشی پولشو سیو کنی.  وقتی شوهرت ماشین داره  دوتا ماشین هزینه بیشتر باید بدی.  بخر بفروشش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من جداگونه ماشین نیاز دارم

سرکار یا بیردن رفتنی با ماشین برم

وقتی که تو ماشین رو برمیداری من چی کار کنم

بعد هی بگو من و تو نداره و این حرفا

بگو هر چی من دارم مال توعه 

در کل خرش کن

مطمعن باش یه نفر پرش کرده و بهش گفته نذار زنت به چیزی برسه و اینا

ببین با یک تاپیک نمیشه، شوهرت چه جوریه؟ پشتت هست برات خرج می کنه. ببین پارکینگ مهمه، ولی خب اگه می خواهی بخری هی شاخه و شونه نکش، بخر، بگو حالا شاید فروختم ارزش پولم کم میشه. مثلا میگم ماشین جدید بگیذین به نامت می زنه؟ به هر حال بعضی مردها استقلال زن و دوست ندارن و می ترسن. تو هم کار خودت و بکن ولی هر قپی نیا

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

ماشین بخری یا نه، در هر صورت پولتو نده دستش.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین با یک تاپیک نمیشه، شوهرت چه جوریه؟ پشتت هست برات خرج می کنه. ببین پارکینگ مهمه، ولی خب اگه می خ ...

خرج میکنه مثلا هفته پیش ۱۷ تا داد طلا خرید 

الانم نگفت نمیذارم بخری 

نظرش رو گفت و ناراحتم خیلییی

ن اینجوری نیست ک بگه اصلاااا نمیذارم بخری فقط نظرش گف

پس با زبون، با خودت موافقش کن. اگر مغز اقتصادی اش خوبه، سعی کن این ماشین باعث اختلافت نشه، ارزش نداره. نمی گم نخر، ولی می خری هم، رضایتش و بگیر، بگو حالا شاید فروختم، فلان.. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

در هرصورت هیچ کاری خوب یا بد مطلق نیست. ماشین بدون پارکینگ آسیب می بینه، ولی هم تجربه هست هم استقلال برات میاره و ارزش پولت حفظ میشه. نترس، ولی شوهرت و همراه تصمیمت کن.