عرفان۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1380 عنوان اکستنشن مو کسی انجام داده؟ 423 بازدید | 12 پست موهام ازبس رنگ کردم خیلی کم پشت شده کوتاهم هست میخام اکستنشن کنم بنظرتون خوبه قشنگ میشه ؟ 1402/03/31 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24874 قشنگ میشه ولی موقت به موهای خودتم فشار میاد. من ۸ سال پیش تازه اومده بود انجام دادم قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مو_مشکی_جذاب_همه عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 131 موهای منم کم پشته ولی بلند کردم الان تا زانومهببین دیگه رنگ نکن حنا بزار خیلی خیلی بهترهاکستنشن هم فکر کنم یهو موهات بلن بشه اذیت بشی چون من خودم هنوز عادت نکردم و واسه یه دم اسبی بستن دستام درد میگیره بزار خود موهات بلند شه که کم کم عادت کنی
عرفان۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1380 قشنگ میشه ولی موقت به موهای خودتم فشار میاد. من ۸ سال پیش تازه اومده بود انجام دادم ممنون عزیزم مانگاریش چن وقت بود
عرفان۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1380 موهای منم کم پشته ولی بلند کردم الان تا زانومه ببین دیگه رنگ نکن حنا بزار خیلی خیلی بهتره اکستنشن ... عزیزم اصلا موهام دیگه بلند نمیشه همشون سوخته انگار و.حواست باشع گلم موهات چشم نخوره چون دیدم ک میگم احتمال زیاد ک خیلی قشنگن
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24874 ممنون عزیزم مانگاریش چن وقت بود بستگی به رشد موهای خودت داره یه کوچولو ک رشد میکنن موهات کلا دیگه تابلو میشن رو سرت و باید بری ترمیم ب نظرم هیچی موی خودت نمیشه قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عرفان۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1380 بستگی به رشد موهای خودت داره یه کوچولو ک رشد میکنن موهات کلا دیگه تابلو میشن رو سرت و باید بری ترمیم ... باشه عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24874 موهای منم کم پشته ولی بلند کردم الان تا زانومه ببین دیگه رنگ نکن حنا بزار خیلی خیلی بهتره اکستنشن ... ینی یا حنا موهاتونو تقویت کردید که بلند شدن؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24874 باشه عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی فدای تو قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مو_مشکی_جذاب_همه عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 131 ینی یا حنا موهاتونو تقویت کردید که بلند شدن؟ نه من موهام رو حدود هفت هشت سال نگه داشتم ولی حنا خوشرنگ میکنه تقویتم میکنه از رنگم بهتره
مو_مشکی_جذاب_همه عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 131 عزیزم اصلا موهام دیگه بلند نمیشه همشون سوخته انگار و.حواست باشع گلم موهات چشم نخوره چون دیدم ک میگم ... باشه حواسم هست ولی یه چند ماه موهاتو دست کاری نکن فقط یه سرم مویی روغن بادومی چیزی بزن که بهتر شهدیگه هم رنگ نکنی بهتر میشه
عرفان۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1380 باشه حواسم هست ولی یه چند ماه موهاتو دست کاری نکن فقط یه سرم مویی روغن بادومی چیزی بزن که بهتر شه د ... باشه عزیزم ممنونم