2777
2789

قشنگ میشه ولی موقت به موهای خودتم فشار میاد. من ۸ سال پیش تازه اومده بود انجام دادم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

موهای منم کم پشته ولی بلند کردم الان تا زانومه

ببین دیگه رنگ نکن حنا بزار خیلی خیلی بهتره

اکستنشن هم فکر کنم یهو موهات بلن بشه اذیت بشی چون من خودم هنوز عادت نکردم و واسه یه دم اسبی بستن دستام درد میگیره بزار خود موهات بلند شه که کم کم عادت کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای منم کم پشته ولی بلند کردم الان تا زانومه ببین دیگه رنگ نکن حنا بزار خیلی خیلی بهتره اکستنشن ...

عزیزم اصلا موهام دیگه بلند نمیشه همشون سوخته انگار و.حواست باشع گلم موهات چشم نخوره چون دیدم ک میگم احتمال زیاد ک  خیلی قشنگن 

ممنون عزیزم مانگاریش چن وقت بود

بستگی به رشد موهای خودت داره یه کوچولو ک رشد میکنن موهات کلا دیگه تابلو میشن رو سرت و باید بری ترمیم ب نظرم هیچی موی خودت نمیشه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
موهای منم کم پشته ولی بلند کردم الان تا زانومه ببین دیگه رنگ نکن حنا بزار خیلی خیلی بهتره اکستنشن ...

ینی یا حنا موهاتونو تقویت کردید که بلند شدن؟

عزیزم اصلا موهام دیگه بلند نمیشه همشون سوخته انگار و.حواست باشع گلم موهات چشم نخوره چون دیدم ک میگم ...

باشه حواسم هست ولی یه چند ماه موهاتو دست کاری نکن فقط یه سرم مویی روغن بادومی چیزی بزن که بهتر شه

دیگه هم رنگ نکنی بهتر میشه