2777
2789

موهام بلند هستن تقریبا تا تو گودی کمرم هست اما خب موهام فر هست و یکمم وز داره

چند وقتی هست حال و روحیه ش ندارم و اصلا بهشون نمیرسم حتی شده میرم دوش میگیرم میام شونع نمیزنم گره میخوره و اصلا حوصله شون ندارم.نصف شدن موهام اصلا

به نظرتون کوتاهشون کنم راحت تر نمیشه

کوتاااه پسرووونه منظورمه خیلی کوتاه

از اونجایی که خیلی نمیریم به موهام میترسم این ریزش بیشتر بشه چهار سال دیگه کچل بشم اصلا از طرفی هم موهام فر هست ووز ومیترسم زشت بشم

شما باشین چیکار میکنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کوتاه کردن تو ریزش فرقی نمیکنه . به خاطر وضعیت روحی کوتاه کردن صد در صد پشیمونی میاره مث خودم که پسرونع زدم و مث خر پشیمون سدم

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

کراتین البته همراه با پروتین

و یه جای مطمئن من چند سال پیش یکی بهم گفت ۴۰۰ میگیرم برات کراتین میکنم موهام با همون یه بار شستن به حالت اولش برگشت و ریزش پیدا کرد🙂

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
کوتاه کن ولی نه خیلی من موهام وز و فر نیست ولی یکم موج داره کوتاه کردم بنظر خودم بد شده منتظرم بلند ...

موندم چیکار کنم 

یکم تو خودمم انگار افسرده شدم نمیرسم بهشون

با کوتاه کردن تو ریزش فرقی نمیکنه . به خاطر وضعیت روحی کوتاه کردن صد در صد پشیمونی میاره مث خودم که ...

نمیگم ریزش رو بهتر میکنه 

اما این بلند بودنه و نرسیدن بهشون وقتی این همه گرررره میخوره جوری که دیگه خودم تنهایی نمیتونم شونه کنم

این ریزش رو بیشتر میکنه

تا سرشونه ات بزن پسرونه نزن وگرنه پشیمون میشی و روحیه ات بیشتر خراب میشه

نمیدونم چیکار کنم که یکم حال و روحیه م عوض بشه 

بااین روحیه خراب تازه دوماه سه ماه دیگه هم میخوام ازدواک کنم😔اینجوری برم خونه خودم😭