2777
2789
عنوان

ترتیب روتین پوستی!بیاین قاطی کردم!

185 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من امروز رفتم برای پوستم پیش متخصص برام چندتا کرم داد توضیح داد ترتیب استفاده رو ولی فراموش کردم!

فوم شستشو داد و ژل ضدجوش و ابرسان و ضد افتاب

ترتیبش چجوریه؟؟؟

ا.ل ژل شستشوی بعد ابرسان بعد ضدآفتاب 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه آرایش داری اول میسلار.... فوم یا ژل شستشو.... تونر.. آبرسان و مرطوب‌کننده و دور چشم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ترتیب نداره که 

ضد آفتاب میری بیرون باید بزنی 

فوم رو وقتی میخوای صورتت رو بشوری و قبل از زدن ژل ضد جوش میزنی که صورتت تمیز بشه بعد هم ژل میزنی 

آبرسان هم روزی دو بار بزن دیگه 

خدایا شکرت
ترتیب نداره که  ضد آفتاب میری بیرون باید بزنی  فوم رو وقتی میخوای صورتت رو بشوری و قبل ا ...

عاشقتممممممممممم

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.