دختر_چهل_گیس_بهار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1806 عنوان خانمایی که حمله پنیک داشتید یه لحظه لطفا 116 بازدید | 16 پست وقتی حمله اضطرابی پنیک بهتون دست میده چجوری خودتونو اروم میکنید و علائمتون چیه ؟من این علائمو دارم :ترس و اضطراب از ایندهسنگینی قفسه سینهحس میکنم از این دنیا جدامبغض دارم و نمیدونم چمه خدایا شکرت قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ... 1402/03/31 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lena عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9434 دوستم دچار حمله پانیک میشدمیگفت احساس سنگینی رو قفسه سینه داشتم نفسم بند میومدحالت بختک ماننددستاشم چنگ میشددکتر گفته بود از استرس و اضطرابه دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 12760 من نمک میخورم فشارم میفته،راه میرم نفس عمیق میکشم جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
zizimatin عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1905 تپش قلب شدید درد دست چپ و احساس مرگ قریب الوقوع شما تپش قلب نداری؟
دختر_چهل_گیس_بهار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1806 دوستم دچار حمله پانیک میشد میگفت احساس سنگینی رو قفسه سینه داشتم نفسم بند میومد حالت بختک م ... منم همینمدکترم رفتم روزی یدونه اسنترا میده اوکیمولی بعضی وقتا بهم حمله دست میده نمیدونم چکار کنم 😥 خدایا شکرت قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...
_lena عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9434 منم همینم دکترم رفتم روزی یدونه اسنترا میده اوکیم ولی بعضی وقتا بهم حمله دست میده نمیدونم چکار کنم ... آره اینم اونجوری بودباهاش ارتباط ندارم بدونم درست شده یا نولی میگفت مثل لحظه مرگ هست برام دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
دختر_چهل_گیس_بهار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1806 تپش قلب شدید درد دست چپ و احساس مرگ قریب الوقوع شما تپش قلب نداری؟ دارم خدایا شکرت قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...
zizimatin عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1905 منم همینم دکترم رفتم روزی یدونه اسنترا میده اوکیم ولی بعضی وقتا بهم حمله دست میده نمیدونم چکار کنم ... چند وقته درگیرشی
دختر_چهل_گیس_بهار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1806 آره اینم اونجوری بود باهاش ارتباط ندارم بدونم درست شده یا ن ولی میگفت مثل لحظه مرگ هست برام خیلی بده الان دو روزه منو گرفته هر کار میکنم علائم نمیره خدایا شکرت قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...
_lena عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9434 خیلی بده الان دو روزه منو گرفته هر کار میکنم علائم نمیره گلم دوباره برو دکتردکترت رو عوض کن دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
zizimatin عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1905 دارم تند تند میزنه و محکم کوبنده خیلی تند در حدی که احساس کنی قلبت داره حد اقل ۱۶۰ تا ۱۷۰ تا میتپه
دختر_چهل_گیس_بهار مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1806 گلم دوباره برو دکتر دکترت رو عوض کن همشون یکین دارو و حرفای تکراری 😢 خدایا شکرت قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...