2777
2789
عنوان

کسی بیمه تکمیلی رازی هست؟؟

340 بازدید | 8 پست

ازش راضی هستین؟؟ هر چی تو اینترنت میگردم جدول تعرفه ها رو پیدا کنم نمیشه. میشه راهنمایی کنین؟؟ دوره انتظار واسه بارداری و غیره چقدره؟؟ ممنونم

من دارم عالیه عالی.از ویزیت و دارو گرفته تا سالی ۴ دندان و ۴ لنینت دندان حتی

خیلی ممنونم

پوشش های مختلف داره؟؟؟ چون بیمه ها چند تا جدول تعرفه دارن اما من فقط یک جدول تونستم پیدا کنم . یعنی همین ۱ پوششه؟؟ البته منطقی بود اما میخواستم بدونم انتخابی هم هست یا همون یکیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم پوشش های مختلف داره؟؟؟ چون بیمه ها چند تا جدول تعرفه دارن اما من فقط یک جدول تونس ...

من از کار همسرم بیمه تکمیلی شدم.اطلاعی ندارم.خواستی از ایشون فردا بپرسم.برای ما که واقعا حرف نداره.

.                                       
من از کار همسرم بیمه تکمیلی شدم.اطلاعی ندارم.خواستی از ایشون فردا بپرسم.برای ما که واقعا حرف نداره.

ممنون میشم اکه بپرسین

منم از طریق کار همسرم میخوام بیمه بشم

و اینکه حتما باید بیمارستان مخصوص خودش بریم یا اینکه میتونیم بریم جای دیکه پرداخت کنیم و فاکتور بگیریم مه پولش رو برگست بدن؟؟

ضمنا بازگشت پولش چند روزه است؟؟ شما میدونی؟

ممنون میشم اکه بپرسین منم از طریق کار همسرم میخوام بیمه بشم و اینکه حتما باید بیمارستان مخصوص خودش ...

هم میتونی مراکزی که باهاش قرارداد دارن بری و رایگان خدمات بگیری هم میتونی هرجایی خواستی بری و فاکتور بدی و برسونی دست شرکت همسرتون .خیلی زود مثلا ماهی یا نهایتا دو ماهی تسویه میکنن.اذیت نمیکنن سر پرداخت هزینه هامون

.                                       
هم میتونی مراکزی که باهاش قرارداد دارن بری و رایگان خدمات بگیری هم میتونی هرجایی خواستی بری و فاکتور ...

چه عالی

شما میدونین چه زمانی قراداد میبندن؟؟ هر بیمه ای تو نیمه اول سال قراداد میبنده با شرکت مثلا تو بهار یا تابستان

رازی چه زمانی هست؟؟