2777
2789
عنوان

از بچگی به ما گفتن..

224 بازدید | 28 پست

اگر خیلی داری سختی میکشی،اگر کلی مانع جلوی راحته،به این معنیه که خدا خیلی دوست داره و داره امتحانت میکنه،یادمه حدودا ۱۰,۱۲ سال پیش که اینو تو مدرسه یاد گرفتم،رفتم به عمه کوچیکم گفتم اگر خدا خیلی دوست داشته باشه هی برات مشکلات درست میکنه تا امتحانت کنه،عمم با تعجب گفت:نه عمه!اگر خدا ینفرو دوست داشته باشه کمکش میکنه،نمیزاره بهش سخت بگذره و توی همه مراحل زندگی دستشو میگیره...

خیلی از اونموقع میگذره،عمه کوچیکم الان آمریکاست،کلی تلاش کرد که بره اونجا و واقعا هم موفق شد و الان زندگی خیلی خوبی داره،از ته قلبش امید داشت که خدا کمکش میکنه و واقا کرد.

کاش ماهم بعضی اعتقاداتو طرزفکرامونو سروسامون بدیم و خدامونو تو ذهنمون قشنگ تر تجسم کنیم:)

(لطفا کسی نگه یعنی هرکی رفت اونور آب خوشبخته!آره از نظر من خوشبخته اونم تو این اوضاع)

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی این حرفا رو تو کله ما میکردن منافع خودشون رو دنبال میکردن تو گوش ما رو پر کردن که اگه سختی می‌کشی واسه اینه که مقرب درگاه الهی هستی بعد کیف و حال دنیا مال خودشون بود و هست. 

خدایا شکرت که من این خزعبلات رو یاد شاگردام نمیدم 

دایی من نه خدا و ته هیچ پیر وپیغمبری رو قبول نداره مدام هم کفر میگه الانم ایتالیاست.....

به اعتقادات نیست

به اراده است

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

من ب این نتیجه رسیدم هر بدی بهمون میرسه نتیجه‌ی عمل خودمونه.

من برا  ازدواجم کلی پافشاری کردم الا وبلا همینو میخوام از هر ختم وتوسل دعا و جادو همه چی فقط همینو میخوام، الان دردای من هم از همین ازدواجه. یعنی خدا برا من سختی نیاورد خودم آوردم

اونایی این حرفا رو تو کله ما میکردن منافع خودشون رو دنبال میکردن تو گوش ما رو پر کردن که اگه سختی می ...

دقیقااا...جامعه به معلمایی مثل شما خیلی نیاز داره

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...

ما روایات رو ول نمیکنیم حرف عمه جان شمارو بچسبیم 

ضمن اینکه تعریف خوشبختی از نظر همه یکی نیست 

و مهمتر از همه هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند 

دور از جان عمه ی شما خدا به یکسریام انقدر میده که صداش نکنن 

زهد ریایی،جهل مقدس...