هر رژیمی ول کنی برگشت داره هیچ رژیمی نیست که برگشت نداشته باشه هرکی بهت گفت دروغ میگه باید ر ...
اره می دونم
خواهرم گرفت
انقدرررر عااالی شد که نگو
حتی پاهاش دستاش بطرز عجیبی لاغر شد
از کتو که خارج شد و خیلی هم رعایت کرد ولی متاسفانه برگشت
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
وای من که وزنم خیلیه بخدا برسم به ۷۰ و خورده ای عالی میشه
عآخه قدتونم بلنده من ۱۵۷ ام
شما ۶۰ کیلو خ برات لاغره ۷۰ عالی میشین
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
اره بلنده قدم چاقیمم تو چشم نیست خیلی ولی اطرافیان خیلی تو سرم میکوبن چاقیمو
بخاطر سلامتی خودت و سلامتی خودت کم کن اطرافیان بیخود میکنن نزار اینجوری باهات رفتار شه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.