2777
2789
عنوان

قبل ازدواج چیه کاری کردید که الان ازش خجالت میکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست
منم خیلی دلم میخاد اینکارو نکنم بعدا ولی متاسفانه کرم دارم و همش بااهنگ میخونم نمیتونم دهنمو ببندمم ...

من خیلی خودمو کنترل کردم ک نکنم ولی در حد ده ثانیه اینکارو کردم یادم میوفته عرق شرم میریزم فکرشو کن کل فامیل هم قراره فیلم عقدو ببینن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خودمو کنترل کردم ک نکنم ولی در حد ده ثانیه اینکارو کردم یادم میوفته عرق شرم میریزم فکرشو کن ...

الهیی😂😂😅

نمیشه اخههه خود ب خود میاد

اگ بخونیگ واقعا تو فیلم ضایس اره؟؟

😂😂😂ای بابا دورازجونت حالا فقط تلاش کن واسه عروسیت دیگه نخونییی باهاششش،ب این فکرکن ک خیلی زشت می ...

ن میدونم دیگ نمیخونم ولی الان ب این فک میکنم ک اگ نامزدم بگه بیا جلو بقیه باهم فیلمو نگا کنیم چیکار کنم از همین الان میگه فیلمو گرفتم بیا خونمون همگی دور هم فیلمو نگا کنیم بعد من خودم اگ تنها هم اون فیلمو ببینم اون صحنه ک آهنگو خوندم رد میکنم بره من جلو اون همه ادم چجوری فیلمو نگا کنم

ده ثانیه اهنگ خوندن یک عمر پشیمانی😂

اگ خون نیاد چطوری ب طرف ثابت کنیم رابطه نداشتیم قبلا 

اتفاااااقا امروز عصر با شوهرم حرف همین بود،برای منم نه خون اومد نه درد زیادی داشت خیلی طبیعی برگزار شد شوهرم دلداریم میداد میگفت برای همه که خون نمیاد اونا استثنا هست اکثرا مثل ما هستن، اگر نگرانی طرفت بهت اعتماد نکنه از قبل برو دکتر،ما رسم نداریم شوهرمم دوست نداشت برم بعدشم مشکلی پیش نیومد