2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن صف خرید و... یکم مطلب بخون یاد میگیری. شنبه یکشنبه فکر کنم زوده. حداقل تا چهارشنبه اون هفته سود میده. اگر نگاه کنی میبینی صف خریدش زیاده. و هیشکی توی صف فروش نیس یعنی خیلیا میخوان بخرن تازه. ولی یوقت صف خریدش کم میشه  و یه عده میزارن برای فروش. اونوقت شما هم بفروش

سرچ کن صف خرید و... یکم مطلب بخون یاد میگیری. شنبه یکشنبه فکر کنم زوده. حداقل تا چهارشنبه اون هفته س ...

من پالایشی خریدم تصمیم دارم بفروشم عضو کارگزاری هم نیستم بهم میگی چطور میتونم بفروشم 

من پالایشی خریدم تصمیم دارم بفروشم عضو کارگزاری هم نیستم بهم میگی چطور میتونم بفروشم 

باید سجام ثبت نام کنی کارگزاری آگاه یا مفید بری راهنماییت میکنن. شناسنامه و کارت ملی همرات باشه 

باید سجام ثبت نام کنی کارگزاری آگاه یا مفید بری راهنماییت میکنن. شناسنامه و کارت ملی همرات باشه  ...

نمیدونی هزینه کارگزاری چطور حساب میشه؟سجام دارم منظورم پورسانت یا هرچی اسمشه

نمیدونی هزینه کارگزاری چطور حساب میشه؟سجام دارم منظورم پورسانت یا هرچی اسمشه

هزینه ای نداره. شما کارگزاری ثبت نام کنی بیست سی تومن شاید بگیرن شایدم نه. بعد میای توی سایت کارگزاری و از اون طریق سهام پالایشی را میزاری برای فروش. همون روز هم میخرن. و بعد درخواست وجه میزنی پولش یکی دو روز بعد میاد به حسابت 

هزینه ای نداره. شما کارگزاری ثبت نام کنی بیست سی تومن شاید بگیرن شایدم نه. بعد میای توی سایت کارگزار ...

جالبه پس درآمد کارگزاری از کجاست؟اگه سهام من ۲۰ میلیون باشه فروش بزنم دقیقا ۲۰میلیون برام واریز میشه؟یا کارمزدی چیزی؟

جالبه پس درآمد کارگزاری از کجاست؟اگه سهام من ۲۰ میلیون باشه فروش بزنم دقیقا ۲۰میلیون برام واریز میشه ...

کارمزد زیاد نیست. 

کارمزد فروش معادل 0.88 درصد قیمت فروش سهام می‌باشد. به طور مثال؛ برای خرید 1000 سهم از نماد شرکتی با قیمت 1000 تومان، معادل 3632 تومان کارمزد کسر می‌گردد