2777
2789
عنوان

کسی نیست که انگلیسیش عالی باشه؟ پیشنهاد کاری دارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 43 پست
من خیلی زبان دوست دارم اما شرایط کلاس حضوری ندارم.  پیشنهادتون چیه؟

کارتون های انگلیسی ببین با زیرنویس انگلیسیبعد با زیرنویس فارسی 

ببین چقد متوحه میشی اگه ساده بود برات 

برو سراغ سریال فرندز 

کارتون های انگلیسی ببین با زیرنویس انگلیسیبعد با زیرنویس فارسی  ببین چقد متوحه میشی اگه ساده ب ...

عزیزم من زبان درحد کلاسای راهنمایی دبیرستان بلدم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.  کجا میتونم پیداشون کنم؟

توی گوگل یه جلسه رایگانش هس

بعد مدرس کلاسینو هستن

از تلگرامم میتونی بیینی اگه پول ثبت نام نداری

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 
توی گوگل یه جلسه رایگانش هس بعد مدرس کلاسینو هستن از تلگرامم میتونی بیینی اگه پول ثبت نام نداری

مرسی قشنگم خیلی لطف کردی 😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
در حد advanced 

می‌تونم بهتون درخواست دوستی بدم و اونجا مطرح کنم؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
خب پس  یه کلاس انلاین باید شروع کنی حتما  و اینکه خودت باید خود خوان کتاب بگیری شروع ک ...

ممنونم 🤍

من لیسانس آموزش زبان انگلیسی دارم تا حدودی میتونم کمکت کنم

گرمرتون در چه حده؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
انگلیسیم عالیع اگ کمک خواستید میتونم کمک کنم ‌...ولی کاری نه از بس مشکلاتم زیاده 

گرمرتون در چه حده؟