2777
2789
عنوان

چجوری انقدر پیشونیاتون کوتاهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم پیشونی بلند معیار زیباییه و همینطور ثابت شده که کسایی که پیشونیشون بلنده مغزشون بیشتر از ...

من چند تا پیشونی بلند میشناسم مغزشون اصلا کار نمیکنه متاسفانه💔

فرهنگ همیشه غالب میشه بر زور و ستم و قلدری

تا ژنتیک ب گوشت خورده؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
صفحه ۳ هست

وایی خیلی خوبه که

ولی موهاتو چتری کن بریز روش

یا موهات کج بریز رو صورتت

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 

ما یه همسایه داریم پیشونیش خیلی بلنده اما بیا و ببین چه کارا که نمیکنه تو پول و ثروت شوهرش غرقه بخدا هرسال بالای ۱۰ بار میرن قشم و کیش 

هفته پیش از قشم اومد میگفت ۶۰ ملیون فقط لباس خریدم

🧡 
اره  منم اگه پیشونیم ب مامانم رفته بود خوب میشد

پیشونی من کوتاهه ک هیچ،یه جای داغ هم روشه مث این برده‌ها.انگاری در دوران نوزادی بوی نمدونم کافور بوده چی بوده ب دماغم خورده،درحال مرگ بودم.پیشونیمو داغ کردن ک زنده بمونم😑😑

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
پیشونی من کوتاهه ک هیچ،یه جای داغ هم روشه مث این برده‌ها.انگاری در دوران نوزادی بوی نمدونم کافور بود ...

وااااای😰😰😰😰

بیچاره😅

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
وااااای😰😰😰😰 بیچاره😅

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️